Στοίχημα: Ταμείο μέσω… Σκανδιναβίας

Στη Σκανδιναβία στρέφουμε σήμερα το ενδιαφέρον μας…

Καλό Σαββατοκύριακο από την ομάδα του Foxbet. Στο κλείσιμο των περισσότερων μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βαδίζουμε, φυσιολογικά λιγοστεύουν και οι επιλογές.Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Χάμαρμπι – Χάλμσταντ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Χάμαρμπι): 3N-2I-1H

Ούτε στην έδρα της Χέλσινμποργκ κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Χάμαρμπι γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα με σκορ 1-0. Σε ένα χλιαρό πρώτο ημίχρονο χωρίς καθόλου θέαμα η Χάμαρμπι είχε δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά δεν το κατάφερε. Παρ όλα αυτά κρατούσε με σθένος το μηδέν στα μετόπισθεν. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τη διαφορά ότι η αντίπαλος στη μοναδική της ευκαιρία κατάφερε να νικήσει την αμυντική γραμμή που παρέταξε ο Nάνε Μπέργκστραντ και να γράψει το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Σε όσο χρόνο απέμεινε η Χάμαρμπι φάνηκε περισσότερο απογοητευμένη παρά ικανή να διεκδικήσει έστω την ισοφάριση. Αποχώρησε από την ομάδα ο βασικός τερματοφύλακας Χοπφ και ο κλήρος πέφτει στον Τιμ Μάρκστρεμ που όμως έχει να αγωνιστεί σχεδόν δύο χρόνια σε επίσημο παιχνίδι. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του ο βασικός μέσος Κένεντι Μπακιρτζίογλου, κάτι που αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τον Μπέργκστραντ.

Απουσίες: Mπακιρτζίογλου (Μ, 7/3)

Παρά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ λύγισε στο τέλος και τελικά γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα με σκορ 1-2 αγωνιζόμενη εντός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο η αντίπαλος ήταν ανώτερη και δικαίως προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Χάλμσταντ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να βγει περισσότερο μπροστά με στόχο την ισοφάριση. Η πίεση της σε όλο το γήπεδο απέδωσε καρπούς στο 79ο λεπτό όταν ο Τζέιμς Κιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Αναθαρρημένοι οι παίκτες του Γιαν Γιόνσον δεν κλείστηκαν πίσω για να κρατήσουν το αποτέλεσμα, αλλά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στοχεύοντας στη νίκη. Σε μια υποδειγματική όμως αντεπίθεση της αντιπάλου πλήρωσαν το ρίσκο που πήραν και είδαν το τελικό σκορ να δείχνει 1-2. Δύσκολα τα πράγματα για τη Χάλμσταντ που βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας. Στο σημερινό αγώνα δεν θα αγωνιστεί ο βασικός μέσος Φρέντρικ Λίβερσταμ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, όπως επίσης και ο βασικός επιθετικός Κουάμε Καρικάρι που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Απουσίες: Λίβερσταμ (Μ, 10/0), Καρικάρι (Ε, 8/2)

Eκτίμηση: Και οι δύο ομάδες καίγονται για επιστροφή στις νίκες και θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι. Ποιοτικότερη η Χάμαρμπι αλλά χαμηλή η απόδοση στον άσο. Επιλέγουμε το over 2,5 σε απόδοση1,85.

Nόρκεπινγκ – Κάλμαρ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Νόρκεπινγκ): 1N-2I-3H

Επαγγελματικό διπλό (0-1) πήρε η Νόρκεπινγκ στην έδρα της Σούντσβαλ δείχνοντας πως και σε βραδιές που δεν πιάνει σπουδαία απόδοση έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη, σκαρφαλώνοντας παράλληλα με αθόρυβο τρόπο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μπαίνοντας δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Εμίρ Κούγιοβιτς (10/7) ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Στην επανάληψη έκανε κυρίως συντήρηση δυνάμεων εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και τώρα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη για την υπέρβαση που αναζητάει. Την έδρα της καλείται να εκμεταλλευτεί στη σημερινή αναμέτρηση και ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον προπονητή Γιαν Άντερσον, που δείχνει να κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, είναι ο τραυματισμός του επιθετικού Κρίστοφερ Νίμαν.

Απουσίες: Nίμαν (Ε, 10/4)

Τεράστια νίκη πέτυχε η Κάλμαρ στην έδρα της κόντρα στη Μάλμε με σκορ 2-1, μια νίκη που της έδωσε και ψυχολογία εκτός από τους τρεις βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιάλτης για την Κάλμαρ που εκτός από την αντίπαλο που σκόραρε μόλις στο 11ο λεπτό είδε δύο από τα βασικά στελέχη της 11άδας να τραυματίζονται και να αντικαθίστανται. Κατάφερε όμως να ισορροπήσει το παιχνίδι γρήγορα και να δείξει τις διαθέσεις της πριν την ανάπαυλα όταν και είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι παίκτες που αντικατέστησαν τους τραυματίες δικαίωσαν τον προπονητή Πίτερ Σουάρντ για την επιλογή του καθώς το ματς στην επανάληψη έγερνε υπέρ των γηπεδούχων. Σε ένα σημείο που η πίεση της Κάλμαρ είχε κορυφωθεί ήρθε και η δικαίωση με τους Ντέιβιντ Ελμ και Μάρκους Άντονσον να βρίσκουν δίχτυα στο 78′ και το 81′ αντίστοιχα και να πετυχαίνουν την ολική ανατροπή. Λίγη προσοχή στην άμυνα ήταν αρκετή για να κρατηθεί το τρίποντο μέχρι το τελικό σφύριγμα. Επανάληψη της υψηλής απόδοσης ζήτησε ο Σουάρντ από τους παίκτες του, που όμως βλέπει αμφίβολη τη συμμετοχή των μέσων Φίλιπ Σαχπεκίδη και Toμπίας Έρικσον που αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού. Απών για τον ίδιο λόγο ο επιθετικός Περ Έρικσον.

Απουσίες: Σαχπεκίδης(;) (M, 7/1), T. Έρικσον(;) (Μ, 10/2), Π. Έρικσον (Ε, 8/0)

Eκτίμηση: Σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και οι δύο ομάδες. Ασφαλέστερη επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2,17.

Ενημερωθείτε από το Foxbet ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το διαδικτυακό στοίχημα και μάθετε ότι πρέπει να ξέρετε για αυτές.

Exit mobile version