Στοίχημα: Ποντάρουμε στον άσο της Περούτζια

Στην Ιταλία αναζητούμε το αποψινό ταμείο…

Καλή εβδομάδα από την ομάδα του Foxbet. Παραμονές των μεγάλων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων (Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ), υπάρχουν παιχνίδια και σήμερα, σε κάποια πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε για το σημερινό μας παιχνίδι.

Περούτζια – Βαρέζε

Α΄ Γύρος: Βαρέζε- Περούτζια 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Περούτζια): Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Περούτζια στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0-2 της Βίρτους Εντέλα και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Η νίκη της κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη, με τον Αρντεμάνι να ανοίγει το σκορ στο 35′ της αναμέτρησης και τον Φαλτσινέλι να σιγουρεύει την επικράτηση με το τέρμα που σημείωσε στο 78′. Η Περούτζια δεν αντιμετώπισε κανένα εμπόδιο από τους γηπεδούχους και εξολόθρευσε με σχετική ευκολία κάθε επικίνδυνη κατάσταση που πήγε να δημιουργηθεί στα καρέ της εστίας της. Αήττητη στα 5 τελευταία η ομάδα, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες δείχνει να εδραιώνεται στην προνομιούχο 8άδα και να ψάχνει το κάτι παραπάνω που είναι η 2η θέση που εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο στη Σέριε Α. Στα αγωνιστικά, θα απουσιάσουν ο μέσος Ρίτσο και ο πλάγιος επιθετικός Παριτζίνι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούν να είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον κρίσιμο αγώνα που δίνει η ομάδα τους.

Απουσίες: Ρίτσο (Μ, 6/0), Παριτζίνι (Ε, 24/3)

Η Βαρέζε το έχει πάρει απόφαση ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ιταλίας. Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, ηττήθηκε εντός έδρας με κατεβασμένα τα χέρια από την Κατάνια με σκορ 0-3 πραγματοποιώντας άθλια εμφάνιση με τους παίκτες να δείχνουν ότι κάνουν πραγματική αγγαρεία μέχρι να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα. Ακόμη και όταν η Κατάνια έμεινε με παίκτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία που να είναι άξια αναφοράς και είναι πλέον ολοφάνερο ότι θα διαδραματίσουν ρόλο κομπάρσου μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή απογοητευτική αγωνιστική περίοδος. Οι αγωνιστικές που η Βαρέζε αγνοεί τη χαρά της νίκης έφτασαν αισίως τις 10 και απ’ ότι φαίνεται το αρνητικό σερί όχι μόνο δεν θα σταματήσει σύντομα, αλλά θα επεκταθεί. Στα αγωνιστικά, θα απουσιάσουν ο στόπερ Ρέα, ο επιθετικός Νέτο και ο πλάγιος επιθετικός Λόρες, όλοι λόγω τραυματισμών, με τον απογοητευμένο κόουτς Στέφανο Μπετινέλι, να κάνει τιτάνιες προσπάθειες ώστε η ομάδα του να παρουσιάζει αξιοπρεπή εικόνα μέχρι να τελειώσει το φετινό μαρτύριο.

Απουσίες: Ρέα (Α, 30/2), Νέτο (Ε, 26/8), Λόρες (Ε, 4/0)

Εκτίμηση: Ακλόνητος μοιάζει ο άσος, η Βαρέζε είναι σάκος του μποξ εδώ και κάποιες αγωνιστικές, ενώ η Περούτζια από την άλλη θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Θα επιλέξουμε το συνδυασμό 1 και over 2.5, που έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Vistabet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version