Στοίχημα: Ντέρμπι με Under στο Τορίνο

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας για το απόλυτο ντέρμπι στο Τορίνο…

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή και στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (ΑΓΓ), Βοηθοί: Μόλαρκι (ΑΓΓ), Τσάιλντ (ΑΓΓ), Τέιλορ (ΑΓΓ), Μάρινερ (ΑΓΓ)

* Ο Άτκινσον σφύριξε την Γιουβέντους στο εντός με τον Ολυμπιακό (3-2), ενώ ο Άγγλος διαιτητής ήταν και στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ με την Σάλκε (0-2).

* Οι 2 ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρυσι στην φάση ομίλων με τον αγώνα του Τορίνο να λήγει ισόπαλος 2-2.

Στα προημιτελικά απέκλεισε την Μονακό σε δύο «σφιχτά» παιχνίδια. 1-0 επικράτησε στο Τορίνο, ενώ στον επαναληπτικό οι ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έτσι, θα συμμετάσχει για 11η φορά στα ημιτελικά, όπου μετράει 7 προκρίσεις. Για την Serie A επικράτησε το Σάββατο 0-1 της Σαμπντόρια και κατέκτησε τυπικά το 31ο «σκουντέτο» της. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον σημερινό αγώνα, οι Τέβεζ και Βιντάλ αγωνίστηκαν κανονικά στο πρωτάθλημα, με τον Αντρέα Πίρλο αντίθετα να μένει στον πάγκο. «Είναι ένας δύσκολος, όμως «ανοιχτός» ημιτελικός. Δεν νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάρλος Τέβεζ. Φέτος έχει απολογισμό 4Ν-1Ι-0Η εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ γενικά «τρέχει» αήττητο σερί 12 αγώνων στο Τορίνο για τον θεσμό. Σημαντική απουσία για τον Μαξ Αλέγκρι που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Πογκμπά(8/1). Επιπλέον απουσιάζουν ο αμυντικός Κάσερες (2/0), ο μέσος Ασαμόα (3/0) και ο μέσος Ρομούλο (1/0).

Απουσίες: Ασαμόα (Μ, 3/0), Κάσερες (Α, 2/0), Πογκμπά (Μ, 8/1), Ρόμουλο (Μ, 1/0)

Πήρε δίκαιη πρόκριση επί της συντοπίτισσας Ατλέτικο στην προηγούμενη φάση. Παρά τις απουσίες της, ήταν καλύτερη των «ροχιμπλάνκος» και με ένα τέρμα του Τσιτσαρίτο στο 88′, επικράτησε 1-0 και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία του πρώτου ματς, πέρασε για 25η φορά στα ημιτελικά (13 προκρίσεις). Στην Πριμέρα πέρασε με τα τρία τέρματα του Ρονάλντο από το απόρθητο μέχρι εκείνο το σημείο Σάντσεζ Πιθχουάν της Σεβίλλης με 2-3. Βρίσκεται στο -2 από την Μπαρτσελόνα, ενώ το Σάββατο υποδέχεται την Βαλένθια. «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, όμως είμαστε ικανοί να τους καλύψουμε επαρκώς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κάρλο Αντσελότι. Έχει απολογισμό 4Ν-1Ι-0Η εκτός έδρας στην φετινή διοργάνωση, ενώ έχει να δεχτεί εκτός έδρας γκολ 444 λεπτά! Το τελευταίο ήταν τον Οκτώβριο από την Λουντογκόρετς. Αν και επέστρεψε στις προπονήσεις, τελικά δεν ταξίδεψε στο Τορίνο ο Καρίμ Μπενζεμά (8/6), με τον Αντσελότι να μην ρισκάρει την συμμετοχή του. Ξανά εκτός έμεινε ο τραυματίας Μόντριτς (6/0), όπως και ο Κεντίρα (2/0) που δεν υπολογίζεται. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπέιλ που θα συνθέσει την επιθετική τριπλέτα μαζί με τους Ρονάλντο και Τσιτσαρίτο.

Απουσίες: Μόντριτς (Μ, 6/0), Μπενζεμά (Ε, 8/6), Κεντίρα (Μ, 2/0)

Εκτίμηση: Πολύ μεγάλος ημιτελικός στο Τορίνο, με την πρωταθλήτρια και με την βούλα Γιουβέντους να υποδέχεται την Ρεάλ που θα είναι χωρίς Μπενζεμά τελικά. Αναμένεται προσεκτικό παιχνίδι και από τις δύο που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το under 2.5 δείχνει προφανής επιλογή, όμως πληρώνει λίγο. Ίσως αξίζει το ρίσκο στο under 0.5 ημιχρόνου, για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του 2Winbet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version