Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο Λονδίνο

Μεγαλώνει και πάλι το στοιχηματικό κουπόνι και πληθαίνουν και οι επιλογές μας.

Καλό διήμερο από την ομάδα του Foxbet. Μεγάλο παιχνίδι στην Πρέμιερ ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρόμιτς

Α΄ Γύρος: Γουέστ Μπρόμιτς – Κρίσταλ Πάλας 2-2

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Κρίσταλ Πάλας): 2N-2I-1H

Ακόμα μια τρομερή εμφάνιση από την Κρίσταλ Πάλας, που διέλυσε με 1-4 την προηγούμενη αγωνιστική την Σάντερλαντ. Το πρώτο μέρος έληξε 0-0, αλλά μέχρι το 62΄ η Πάλας με ένα τρομερό 20λεπτό ήταν ήδη μπροστά με 0-4, τελειώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση. 4 σερί νίκες για την Πάλας στο πρωτάθλημα, που έχει φτάσει μια ανάσα από το πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ 2 μήνες πριν ήταν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. «Είναι φανταστικά εδώ πέρα. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος από την κατάσταση της ομάδας μου», δηλώνει ο Πάρντιου. Υπάρχουν απουσίες για την Πάλας στην αποψινή αναμέτρηση, εκτός οι Ματς, Σαμάκ, Κάμπελ και Τόμας, όλοι με προβλήματα τραυματισμών. Χωρίς αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Απουσίες: Τόμας (Μ, 1/0), Κάμπελ (Ε, 19/4), Σαμάκ (Ε, 15/1), Ματς (Μ, 4/0)

Συνεχίζει να απογοητεύει τους οπαδούς της η Μπρόμιτς, που δεν κατάφερε και πάλι να πάρει κάτι θετικό, ηττήθηκε με 2-3 από την Λέστερ. 2 φορές κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με το 1-2 να μένει μέχρι το 80΄. Η Λέστερ πίεσε στο τελευταίο 10λεπτο, φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση (80΄) και εν συνεχεία να πάρει το παιχνίδι με γκολ στο 91΄. Ήταν η 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα και 4η στα τελευταία 5, για μια Μπρόμιτς που αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να μπει σε περιπέτειες. Μόλις 2 οι απόντες για τον Πιούλις στην αποψινή αναμέτρηση, εκτός ο τραυματίας Φόστερ, όπως και ο Μουλούμπου, που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ιντέγιε, που δεν δείχνει ικανό όμως να τον κρατάει εκτός από την αποψινή αναμέτρηση.

Απουσίες: Φόστερ (Τ, 28/0), Μουλούμπου (Μ, 15/0)

Εκτίμηση: Η Πάλας δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι δεν έχει άμεσο κίνητρο στο πρωτάθλημα. Εκτός φόρμας η Μπρόμιτς, οπότε ο άσος ενδείκνυται σαν επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Α΄ Γύρος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1

Προϊστορία (10ετίας, με γηπεδούχο Τσέλσι): 6Ν-3Ι-1Η

Σε μια ακόμα τυπική εμφάνιση για την φετινή Τσέλσι, η ομάδα του Μουρίνιο με μόλις 1 σουτ στην εστία, κατάφερε και πήρε τη νίκη με 0-1 κόντρα στη ΚΠΡ. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Παρά το αήττητο σερί 4 αγωνιστικών που «τρέχει» στο Νησί, ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι δυσκολεύεται να κρατήσει το 0 πίσω, καθώς έχει δεχθεί 4 γκολ στο διάστημα αυτό. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέψει ο Μικέλ, αλλά έχει προβλήματα με την επιθετική του γραμμή ο Μουρίνιο. Εκτός και πάλι ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ρεμί. Με τον Ντρογκμπα στην κορυφή της επίθεσης απόψε η Τσέλσι.

Απουσίες: Κόστα (Ε, 24/19), Ρεμί (Ε, 16/5)

Μετά από καιρό η Γιουνάιτεντ έδειξε και πάλι στην Σίτι, ότι αυτή είναι το «αφεντικό» της πόλης του Μάντσεστερ. Στο απόλυτο ντέρμπι της πόλης, η ομάδα του Φαν Χάαλ ήταν καθηλωτική και διέλυσε με 4-2 την συμπολίτισσα. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8΄, αλλά μέσα σε 60 περίπου λεπτά ανέτρεψε απόλυτα την κατάσταση, με τον Αγγουέρο να γράφει το τελικό 4-2 στο 90΄. Σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Γιουνάιτεντ, μετράει 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μεταξύ αυτών και οι νίκες κόντρα σε Λίβερπουλ και Σίτι. Απουσίες υπάρχουν αρκετές για τον Φαν Χάαλ, που εκτός από τους Έβανς και Φαν Πέρσι που απουσιάζουν εδώ και καιρό, πρόβλημα προέκυψε και με τους Μπλιντ, Ρόχο, Τζόουνς και Κάρικ, που πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός από την αποψινή αναμέτρηση. Τουλάχιστον επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σο και λογίζεται κανονικά για σήμερα.

Απουσίες: Ρόχο (Α, 20/0), Μπλίντ (Α, 20/2), Τζόουνς (Α, 19/0), Έβανς (Α, 13/0), Φαν Πέρσι (Ε, 24/10), Κάρικ (Μ, 14/1)

Εκτίμηση: Μπορεί η Γιουνάιτεντ να έρχεται από τρομερό σερί, αλλά αποκόμισε απουσίες από το ντέρμπι κόντρα στη Σίτι, που ίσως της στοιχίσουν. Υπάρχει μια μικρή αξία στον άσο, αλλά βάση της επιθετικής συμπεριφοράς και των 2 ομάδων, το goal/goal μας λύνει τα χέρια.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Incasino με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version