Στοίχημα με γκολ στο φινάλε της Μπουντεσλίγκα

Αυλαία σήμερα στο Γερμανικό πρωτάθλημα και γίνεται χαμός όσον αφορά την Ευρώπη, αλλά και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Καλό Σαββατοκύριακο από την παρέα του foxbet. Μοιραία και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λεβερκούζεν

Ά Γύρος: Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Άιντραχτ): 4Ν-0Ι-4Η.

Σε ένα παιχνίδι αγγαρεία, η Άιντραχτ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χέρτα στο Βερολίνο. Μόλις μία κλασσική ευκαιρία σε όλο το ματς για την ομάδα του Σάαφ που έδειξε ότι δεν κρατιέται να πάει για διακοπές. Κάκιστη όσον αφορά τις επιθετικές της αποδόσεις. Το μόνο θετικό ήταν ότι κράτησε το μηδέν εκτός έδρας πράγμα πρωτόγνωρο για την ομάδα της Φρανκφούρτης. Χωρίς του Άντερσον, Κίτελ, Μαντόγιεβτις και τον ηγέτη Μέιερ θα παραταχθεί η Άιντραχτ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Κίνητρο υπάρχει και έχει όνομα «κόσμος». Ο Σάαφ προανήγγειλε ότι θα παίξει ελεύθερα και θα κοντράρει στα ίσα την Λεβερκούζεν προσδοκώντας θετικό αποτέλεσμα.

Απουσίες: Άντερσον (Α, 22/0), Κίτελ (Μ, 18/0), Μαντόγιεβιτς (Μ, 14/0), Μέιερ (Ε, 26/19).

Παρότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τους βαθμούς, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με θέληση για ένα καλό παιχνίδι. Ανταμείφθηκε με τους τρεις βαθμούς καθώς επικράτησε με 2-0 της Χόφεχαϊμ. Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές ο αγώνας όμως η Λεβερκούζεν διαθέτει εξαιρετικές μονάδες και αυτές είναι που της έδωσαν την νίκη. Ο Κοχάνογλου με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ ενώ ο Κίσλινγκ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην Χόφενχαϊμ. Η πολύ καλή φετινή δουλειά του Σμιντ άρεσε στην διοίκηση η οποία προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2019. Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο ο αγώνας με την Άιντραχτ όμως ο κόουτς θέλει την νίκη. Απών ο Τόπρακ και ο Χίλμπερτ από την άμυνα.

Απουσίες: Παπαδόπουλος (Α, 14/2), Χίλμπερτ (Α, 23/0), Τόπρακ (Α, 29/1), Κρούζε (Ε, 4/0).

Εκτίμηση: Παιχνίδι που προδιαθέτει πολλά γκολ. Επιλέγουμε το over 3,5 σε απόδοση 2.00 καθώς οι δύο ομάδες θα παίξουν για το θέαμα.

Αμβούργο – Σάλκε

Α΄ Γύρος: Σάλκε – Αμβούργο 0-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο το Αμβούργο): 3Ν-2Ι-4Η.

Γνώρισε την ήττα από την Στουτγάρδη εκτός έδρας με 2-1 και όλα κρέμονται από μια κλωστή όσον αφορά την παραμονή. Πλέον θέλει οπωσδήποτε νίκη επί της Σάλκε και αναλόγως τα υπόλοιπα αποτελέσματα είτε θα σωθεί είτε θα πάει θα μπαράζ. Στο παιχνίδι με την Στουτγάρδη βρέθηκε να προηγείται στο σκορ μόλις στο 12′, με ποιον άλλον; τον Κασάρ. Από κει και πέρα δεν έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και η Στουτγάρδη γύρισε το παιχνίδι. Μεγάλη η απώλεια του Φαν ντερ Φάαρτ που συμπλήρωσε κάρτες. Έτσι το Αμβούργο θα χάνει σε δύναμη στις στημένες μπάλες. Ο Λαμπαντία θα στερηθεί και τον Μπεχράμι που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Όρκο νίκης για τους λιμανίσιους προκειμένου να μην σταματήσει να μετράει το ιστορικό ρολόι της Bundesliga.

Απουσίες: Ντρόμπνι (Τ, 23/0), Γιάνσεν (Μ, 15/2), Μπεχράμι (Μ, 22/0), Φαν ντερ Φάαρτ (Μ, 24/4)

Πήρε το τρίποντο κόντρα στην Πάντερμπορν παρά το ότι δεν ήταν καθόλου καλή για άλλο ένα παιχνίδι. Δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους νεοφώτιστους που έπαιζαν το μέλλον τους στην κατηγορία. Είχε την τύχη με το μέρος της σε πολλές περιπτώσεις. Το ότι το παιχνίδι την…πήγε φάνηκε στην φάση του 88′ όταν ο Μπαρνέτα από στημένη φάση πήγε να βρει τον Χούντελαρ, η μπάλα δεν έφτασε τελικά ποτέ σε αυτόν αλλά στα δίχτυα της Πάντερμπορν μετά από παρεμβολή του Χούνεμαϊερ. Ευτυχώς η συμμετοχή στο Europa League διασφαλίστηκε μετά από αυτήν την νίκη. Παρόλα αυτά η γκρίνια συνεχίζει να υπάρχει καθώς οι εμφανίσεις των μπλε είναι κάκιστες. Οι βασιλικοί μπλε ταξιδεύουν στο Αμβούργο με μερικό κίνητρο το οποίο εξαρτάται από την εξέλιξη του αγώνα Γκλάντμπαχ – Άουγσμπουργκ. Η 5η θέση δίνει λίγη παραπάνω ξεκούραση σε σχέση με την 6η θέση.

Απουσίες: Γκίφερ (Τ, 2/0), Χόεβεντες (Α, 28/2), Ουτσίντα (Α, 19/0), Μπόατενγκ (Μ, 18/4), Σαμ (Ε, 11/0), Ομπάσι (Ε, 6/0).

Εκτίμηση: Το Αμβούργο θα παίξει πολύ προσεκτικά καθώς ξέρει ότι αν βρεθεί πίσω στο σκορ τα πράγματα θα είναι «σκούρα». Επιλογή το under2,5 σε απόδοση 2.25 που έχει μεγάλη αξία καθώς ούτε η Σάλκε είναι ομάδα που παίζει πάνω κάτω.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Vistabet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version