Στοίχημα: Δυο διπλά στην Ευρωλίγκα

Μετά το ποδοσφαιρικό “διάλειμμα” χθες, επιστρέφουμε απόψε σε μπασκετικούς ρυθμούς, μιας και την παράσταση “κλέβει” αυτό το Σαββατοκύριακο το Final 4 της Ευρωλίγκα.

Μικρός και μεγάλος τελικός απόψε και πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ

Η τουρκική ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δέχτηκε συντριβή από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέσελι ήταν εντυπωσιακός με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Μπογκντάνοβιτς να προσθέτει 12 πόντους και 4 ασίστ. Ο Γκάουντλακ ήταν ασταμάτητος με 26 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη – πρόκριση. Ο Μπιέλιτσα εκνευρίστηκε και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι η Φενέρ θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό. Ο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε κατά κράτος από τον Λάσο και θα προσπαθήσει να πείσει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να πετύχουν μία νίκη στο final4.

Aπουσίες: Χίκμαν

Η ρωσική ομάδα ηττήθηκε για ακόμα μία φορά σε final4 από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο Τεόντοσιτς ήταν εξαφανισμένος με 8 πόντους, 5 ασίστ και 6 λάθη, με τον Κιριλένκο να μένει χαμηλά με 5 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Ουίμς για ακόμα ένα final4 δεν ήταν καλός, ενώ ο Κάουν προσπάθησε πολύ με 11 πόντους και 4 ριμπάουντ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζάκσον με 9 πόντους και 7 κλεψίματα, με τον Ντε Κολό να προσθέτει 18 πόντους, αλλά να αστοχεί στα κρίσιμα τελευταία σουτ. Ο Ιτούδης δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό και ευελπιστεί να κάνει έστω μία νίκη στο final4.

Απουσίες: (-)

Εκτίμηση: Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλύτερη ομάδα, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για την ήττα της στον ημιτελικό. Διπλό με -4.5.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

H βασίλισσα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ισοπέδωσε τη Φενέρμπαχτσε, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στον τελικό. Η ισπανική ομάδα πάτησε γκάζι στην δεύτερη περίοδο και με συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα, ξέφυγε στο σκορ και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση. Ο Αγιόν ήταν εκπληκτικός κάτω από το καλάθι, σημειώνοντας 18 πόντους, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ και μοιράζοντας 6 ασίστ! Ο Ρίβερς πυροβολούσε από την περιφέρεια με 17 πόντους (5/6 τρ.), με τον Γιούλ να προσθέτει 12 πόντους και να μοιράζει 9 τελικές πάσες. Ο Ρούντι πέτυχε 12 πόντους, ενώ και ο Σέρχιο Ροντρίγκες ήταν εκπληκτικός με 13 πόντους και 7 ασίστ. Ο Νοσιόνι έβγαλε τρομερή ενέργεια και σημείωσε κομβικούς πόντους. Η ομάδα του Λάσο ευελπιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το τρόπαιο, μετά από δύο σερί χαμένους τελικούς.

Απουσίες: (-)

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν για ακόμα μία φορά την εκπληκτική ικανότητά τους να κάνουν ανατροπές και πήραν την πρόκριση κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν και πάλι εντυπωσιακός με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Παπαπέτρου να δείχνει λίγο από το τρομερό ταλέντο του απέναντι στον Κιριλένκο. Ο Σλούκας ήταν κομβικός με 10 πόντους, ενώ και οι ψηλοί του Ολυμπιακού έκαναν τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ και στην άμυνα πάνω στα θηρία της ΤΣΣΚΑ. Την κρίσιμη στιγμή ήταν η ώρα του τρομερού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αν και είχε 0/11 σουτ, στο τελευταίο τρίλεπτο πέτυχε εντυπωσιακά καλάθια και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και τη Ρεάλ και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Απουσίες: (-)

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το διπλό με απόδοση 3.50 είναι τουλάχιστον ελκυστικό. Φυσικά, ορθότερη επιλογή το διπλό με το “μαξιλαράκι” των 7.5 πόντων.

Στο στοίχημα μπάσκετ θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Eυρωλίγκα, τo Eurocup και το NBA.

Exit mobile version