Στοίχημα: Διπλό με ρίσκο στην Ιρλανδία

Μπαίνουμε σε κλίμα ημιτελικών Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, πριν από αυτά όμως, έχουμε και δευτεριάτικο κουπόνι.

Καλή εβδομάδα από την παρέα του foxbet. Πάμε να δούμε τι επιλογές κρατάμε.

Μποέμιαν – Κορκ

Προϊστορία 10ετίας (με γηπεδούχο την Μποέμιαν): 6N–2I–3H

Η εξαιρετική πορεία της Μποέμιαν συνεχίζεται, καθώς στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι με την Ντέρι, πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 2-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′, όμως ανέτρεψε την κατάσταση με Ντίλιον (26′) και Γκρίφιν (78′). Καθόλου τυχαία η βαθμολογική της εικόνα στο πρωτάθλημα, όντας μια ανάσα από την πρώτη τριάδα της κατηγορίας. Αρκετά καλή και η αμυντική της συμπεριφορά, αφού έχει δεχθεί μόλις πέντε γκολ στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Μόνο επιστροφές για το σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κορκ, αφού επανέρχονται τόσο ο μπακ Μπεστ, όσο και ο μέσος Κρίβι.

Απουσίες: –

Με την επιθυμία έμειναν οι φίλαθλοι της Κορκ, που ήθελαν να δουν την ομάδα τους να παίρνει εκδίκηση από την Ντάνταλκ, λόγω του ότι της πήρε πέρσι τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική. Μάταια όμως, αφού ήρθε ακόμη μία ήττα, αυτή την φορά εντός έδρας, παρότι προηγήθηκε με τον Ντένεχι στο 32′. Αυτή ήταν και η πρώτη μέσα στην σεζόν (6-2-1), που ήταν αρκετή ώστε να φέρει το σύνολο του Κόλφιλντ πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δύσκολη έξοδος σήμερα απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Μποέμιαν. Τραυματίστηκε σοβαρά ο αμυντικός Ντανλίβι και δεν υπολογίζεται, όντας το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα στα πλάνα του προπονητή Κόφιλντ.

Απουσίες: Ντανλίβι (Α, 9/0)

Εκτίμηση: Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την Κορκ, όμως έχει την εμπειρία και το ρόστερ να αντεπεξέλθει. Προβάδισμα στο διπλό.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Betshop και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version