Στοίχημα αλά… ιταλικά

Συνέχεια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων απόψε, υπάρχουν επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Σασσουόλο – Τζένοα

A΄ Γύρος: Τζένοα – Σασσουόλο: 3-3

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Σασσουόλο): 1N-0I-0H

Μία ακόμα εκτός έδρας νίκη συμπλήρωσε η Σασσουόλο την περασμένη αγωνιστική, στο Ούντινε και τον Ιταλικό βορρά που ταξίδεψε και αντιμετώπισε την προβληματική φετινή Ουντινέζε. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Μανιανέλι διαμορφώνοντας και το τελικό 0-1. Ο Βράσλκο αποτελεί μία σημαντική επιστροφή για την ομάδα του Ντι Φρατζέσκο και στην περίπτωση που ο τελευταίος, δεν θέλει να δώσει χρόνο σε νέους παίκτες, τότε ο Κροάτης αμυντικός θα παίξει ενάντια στην παλιά του ομάδα. Με μία νίκη ακόμα, οι «νεροβέρντι» θα σπάσουν ένα ακόμα ρεκόρ, μετά από αυτό της περασμένης αγωνιστικής και τον τριών σερί νικών, ενώ θα έχουν τερματίσει πρώτη φορά σε τόσο υψηλή θέση στην μεγάλη κατηγορία.

Απουσίες: Τερανόβα (Α, 9/0), Αντέι (Α, 8/0)

Τρενάκι του τρόμου, θύμιζε ο συναρπαστικός αγώνας της περασμένης αγωνιστικής στη Γένοβα, όπου η Τζένοα υποδέχτηκε την Ίντερ, με σκοπό να τελειώσει θετικά οποιαδήποτε σενάρια κατάκτησης της 6ης θέσης. Αυτό και πέτυχε η ομάδα του πολυμήχανου Γκασπερίνι που επικράτησε των «νερατζούρι» με σκορ 3-2 χάρη στο τέρμα του Κούσκα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πριν από αυτό, οι Μιλανέζοι πήραν προβάδισμα δύο φορές αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκαν από τα τέρματα των Παβολέτι και Λεστιέν. Εξέπληξαν και τον εαυτό τους φέτος οι «Γκριφόνε» με την απόδοση τους και πλέον έχουν εξασφαλίσει θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Παρόλο αυτά, ο φόβος να χαθεί αυτή η θέση λόγο οικονομικών προβλημάτων, είναι ανοικτός αλλά ο Γκασπερίνι, γνωρίζει ότι τουλάχιστον για τους φιλάθλους, αυτό πρέπει να κερδηθεί στο γήπεδο. Επέστρεψε ο Περότι για τον Ιταλό τεχνικό αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει βασικός.

Απουσίες: Νιάγκ (Ε, 19/5), Μποριέλο (Ε, 8/0), Αριαούντο (Α, 2/0), Μαρκέσε (Α, 11/1)

Εκτίμηση: Ένας ακόμα ωραίος αγώνας αναμένεται, αφού το άγχος θα είναι ελάχιστο στις δύο πλευρές που πέτυχαν αμφότερες τους αγωνιστικούς εφετινούς στόχους και ποντάρουν στην κατάκτηση, πλέον, της υψηλότερης θέσης. Αναμένεται να δούμε ωραίο παιχνίδι και για αυτό θα αποφύγουμε το σημείο και θα επιλέξουμε το G/G.

Τορίνο – Τσεζένα

Α΄ Γύρος: Τσεζένα – Τορίνο 2-3

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Τορίνο): 3Ν-2Ι-0Η

Ταφόπλακα, αποτέλεσε το ταξίδι της περασμένης αγωνιστικής στο Μιλάνο, με αντίπαλο τη Μίλαν, στις όποιες ελπίδες για διεκδίκηση κάποιας θέσης στην 7άδα. Η Τορίνο ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τους «ροσονέρι», με τους Πατσίνι και Ελ Ζαραουί να σκοράρουν για λογαριασμό των Μιλανέζων. Παρά την σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους πριν ένα μήνα, δεν κατάφερε να συνεχίσει εξίσου θετικά, με αποτέλεσμα να χάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Αχίλλειος πτέρνα των «Γρανάτα» αποδείχθηκε η επιθετική λειτουργία της ομάδας, με την ομάδα του Βεντούρα να κατατάσσεται στις τελευταίες έξι της κατηγορίας στη σχετική λίστα.

Απουσίες: Μολινάρο (Μ, 33/1), Κουαγιαρέλα (Ε, 43/16), Λόπεζ (Ε, 34/10), Φάρναρουντ (Ε, 27/3), Μποβό (Α, 18/0)

Με ήττα αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της, η Τσεζένα, την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της και απέναντι στην Κάλιαρι, που θα ανταγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Serie B. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Σάου των νησιωτών, όπως και διαμορφώθηκε το τελικό 0-1. Σύντομο ήταν τελικά το πέρασμα των «ιππόκαμπων» από την μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας με τον Ντι Κάρλο παρόλο αυτά να θέλει, η ομάδα του να αποχαιρετήσει με περηφάνια και νίκη. Ο Σασιόνε δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας αλλά ο Μπριένζα που εντυπωσίασε φέτος όλη τη χρονιά, θα ξεκινήσει βασικός.

Απουσίες: Μαριλούνγκο (Ε, 8/1), Πουλτσέτι (Μ, 9/1), Βαλζάνια (Μ, 2/0), Κατζόλα (Μ, 5/0), Καρμπονέρο (Μ, 22/3), Σασιόνε (Μ, 29/1)

Εκτίμηση: Σε ένα παιχνίδι επίλογο της συμμετοχής της Τσεζένα στην Serie A απέναντι στη Τορίνο, που κλείνει μπροστά στο κοινό της, μία παραμυθένια χρονιά με συμμετοχή στην Ευρώπη αλλά αγωνιστική πτώση στο τέλος της σεζόν. Με αρκετό ρίσκο λόγω της έλλειψης σκοπιμότητας στον αγώνα, θα ποντάρουμε στο 2-3 γκολ, ποντάροντας στο γεγονός ότι επιθετικά οι «γκρανάτα» δυσκολεύονται.

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καθημερινά προγνωστικά για το stoixhma.

Exit mobile version