Σε Βέλγιο και Τουρκία το στοίχημα…

Καλό Σαββατοκύριακο, στοιχηματικό και μη, από την ομάδα του Foxbet.

Ακολουθώντας τις επιταγές των ημερών και οι στοιχηματικές εταιρίες βρίσκονται στο κλίμα των εκλογών, προσφέροντας αρκετές επιλογές στους παίχτες του στοιχήματος. Βέβαια, υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση και στα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε για σήμερα.

Κορτράικ – Σαρλερουά

Α΄ Γύρος: Σαρλερουά – Κορτράικ 0-2

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Κορτράικ): 3Ν-2Ι-1Η

Με το ηχηρό 1-7 στην έδρα της Οστάνδης ξεκίνησε το 2015 η Κορτράικ που βρίσκεται στην 3η θέση με 37 βαθμούς. Η νίκη αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της. Η ομάδα του Υβ Βαντερχάγκε ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 0-3, ενώ φάνηκε να »θυμώνει» με την μείωση του σκορ σε 1-3 από την Οστάνδη, καθώς σκόραρε ακόμα 4 τέρματα. Εμφανώς ικανοποιημένος ο τεχνικός Βαντερχάγκε δήλωσε μεταξύ άλλων »Υπάρχει τεράστιο κίνητρο και ενθουσιασμός στους παίχτες μου. Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». Στο Κόπα Άφρικα με την εθνική της Νοτίου Αφρικής βρίσκεται ο βασικός τερματοφύλακας Κιτ (20/0), ενώ τελικά έμεινε εκτός αποστολής ο αμφίβολος μέσος Πάβλοβιτς (15/2).

Απουσίες: Πάβλοβιτς (Μ, 15/2), Κιτ (Τ, 20/0)

Σε κακό δαίμονα της Σαρλερουά έχει εξελιχθεί η Σερκλ Μπρυζ, που μέσα σε λίγες μέρες επικράτησε δύο φορές των »ζεβρών». Αρχικά το προηγούμενο Σάββατο, η Σερκλ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Σαρλερουά, ενώ την Τετάρτη επικράτησε και πάλι 2-0, εντός έδρας αυτήν την φορά και την απέκλεισε από την συνέχεια του Κυπέλλου Βελγίου (2-1 υπέρ της Σαρλερουά το πρώτο παιχνίδι). Ο προπονητής Μαζού τόνισε μεταξύ άλλων »Πρέπει αλλά και μπορούμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και νίκες». Τρεις ποδοσφαιριστές των »ζεβρών» βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα και πιο συγκεκριμένα ο μεσοεπιθετικός Κεμπανό (18/6), ο τερματοφύλακας Ματαντά (5/0) και ο αριστερός οπισθοφύλακας Ενγκανγκά (9/0). Τιμωρημένος είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας Φρανσουά (20/0), ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ουντρέτ (Μ, 8/1) και Χεράερτς (Μ, 16/1). Στον αντίποδα, επιστρέφει στην αποστολή ο μέσος Μαρσκ (13/0).
Απουσίες: Κεμπανό (Μ, 18/6), Ματαντά (Τ, 5/0), Ενγκανγκά (Α, 9/0), Χεράερτς (Μ, 16/), Ουντρέτ (Μ, 8/1)

Εκτίμηση: Από την μεγάλη σε σημασία και έκταση νίκη με 1-7 επί της Οστάνδης προέρχεται η τρίτη της βαθμολογίας Κορτράικ, που σήμερα αντιμετωπίζει μία Σαρλερουά που έρχεται από δύο σερί ήττες από την Σερκλ Μπρυζ. Λογικό φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι στο σετ αποδόσεων, δεν υφίσταται κάποιος λόγος να μην τους εμπιστευτούμε. Άσος στο 1.92.

Κασίμπασα – Φενερμπαχτσέ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Κασίμπασα): 1Ν–0Ι–4Η

Μέτρια η πορεία της μέχρι στιγμής για την Κασίμπασα, που θα μπορούσε και κάτι καλύτερο. Πάντως πήγε με τον καλύτερο διάστημα στην διακοπή, αφού πέρασε νικηφόρα με το απίστευτο 5-2 από την έδρα της Ερσίγεσπορ. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 5′, ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και γύρισε δίκαια το ματς με δύο γκολ από Σκαριόνε, ένα από Εκέρ, Μπάμπελ, αλλά και αυτογκόλ στο τέλος. Αυτή την στιγμή το σύνολο του Σότα Αρβελάτζε βρίσκεται στο -4 από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μαζί με την σημερινή της αντίπαλο είναι οι μοναδικές αήττητες εντός έδρας ομάδες (5-3-0). Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες, κάνοντας δικούς της τον δεξιό μπακ Βεϊσέλ από την Γαλατάσαραϊ και τον αξιόλογο μέσο Κιράζ της Μπούρσασπορ. Οι παίκτες που αποχώρησαν δεν είχαν ενεργό ρόλο στην ομάδα, ενώ πολύ κοντά στην επάνοδο του είναι ο φορ Ντερντιγιόκ. Άπαντες παρόντες σε μεγάλο ποσοστό σήμερα.

Απουσίες: Ντερντιγιόκ (Ε, 0/0)

Η Φενερμπαχτσέ ήταν η ομάδα που έβαλε στοπ στην καλή φόρμα της Μπασακσεχίρ, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-0. Ο Κάιτ άνοιξε το σκορ στο 20′ και το έκλεισε ο Ποτούκ στο 50′, με τους πρωταθλητές να είναι σοβαροί και φέτος, οδηγώντας την κούρσα της Super Lig. Ωστόσο καραδοκεί στον έναν βαθμό διαφορά η δεύτερη Γαλατάσαραϊ και καλείται να συνεχίσει χωρίς απώλειες. Την περασμένη Τρίτη είχε αγώνα κυπέλλου με την Αλτινορντού και επικράτησε εκτός έδρας με 2-1, ενώ θα πρέπει να φανεί 100% σοβαρή, αφού αντιμετωπίζει την αήττητη στην έδρα της και πάντα αξιόλογη Κασίμπασα. Δεν λείπουν πάντως και οι απουσίες για τον τεχνικό Ισμαϊλ Καρτάλ. Στο Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο πολύτιμος φορ Μουσά Σο, ενώ τιμωρημένοιείναι οι έμπειροι μέσοι Εμρέ και Τοπαλ.

Απουσίες: Εμρέ (Μ, 13/3), Τοπάλ (Μ, 16/1), Μουσά Σο (Ε, 16/6)

Εκτίμηση: Ντερμπάκι στην Κωνσταντινούπολη, με την Κασίμπασα να μην έχει χάσει ακόμη μέχρι στιγμής. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες και μπορούν να μας δώσουν το over 2.5.

Ποια είναι η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική εταιρίαεδώ.

Exit mobile version