Πρόστιμο σε Κοζάνη

300 ευρώ καλείται να πληρώσει η Κοζάνη για περιστατικά που συνέβησαν στο ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Κατακυρώθηκαν υπέρ Αιολικού και Ζακυνθιακού με 3-0 τα ματς κόντρα σε Αστέρα Μαγούλας και Ερμή Κιβερίου αντίστοιχα, που είχαν αποσυρθεί.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Κατακυρώνει τον αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Αιολικός-Αστέρας Μαγούλας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 10-5-2015, με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) υπέρ του Αιολικού. Αφαιρεί από το σωματείο Αστέρας Μαγούλας δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΦΣ Κοζάνη και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Κοζάνη-Εθνικός Φιλιππιάδας, 26/4/2015).
Κατακυρώνει τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, Ζακυνθιακός-Ερμής Κιβερίου, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 17-05-2015, υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο Ερμής Κιβερίου δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ».

Exit mobile version