Πορτογαλία – Τουρκία στις 21:45 με στόχο τη συμμετοχή στο Μουντιάλ

Πλήθος επιλογών για τον μεγάλο αγώνα από το Πάμε Στοίχημα 

Πορτογαλία και Τουρκία δίνουν απόψε μια μεγάλη μάχη διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Η Πορτογαλία συμμετέχει ανελλιπώς στις μεγάλες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις από το 1998 και απόψε έχει και το πλεονέκτημα της έδρας αγωνιζόμενη στο Ντραγκάο του Οπόρτο, χωρητικότητας 55 χιλιάδων θεατών.

O Φερνάντο Σάντος είναι υπό πίεση στον πάγκο της ομάδας και όπως ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, “δεν είναι ώρα να μιλήσουμε, είναι ώρα να κερδίσουμε¨. Η Τουρκία από τη δική της πλευρά βρέθηκε σε θέση να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ προσπερνώντας την τελευταία στιγμή στον όμιλο τη Νορβηγία.

Ο αγώνας είναι «μονός», συνεπώς σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον τελικό του μπαράζ την ομάδα που θα προκριθεί από το Ιταλία-Β. Μακεδονία.

Η προϊστορία και τα στατιστικά στοιχεία

Η κυριαρχία της Πορτογαλίας στα προηγούμενα παιχνίδια με την Τουρκία είναι ξεκάθαρη καθώς στα τελευταία 5, η ομάδα του Ρονάλντο έχει ισάριθμες νίκες και με γκολ 11-1, όμως η πιο πρόσφατη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στους ομίλους του Euro 2008.

O Kριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει 12 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της Πορτογαλίας, ενώ οι Τούρκοι έχουν 3 συνεχόμενες νίκες. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πάνω από 250 επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, τους σκόρερ αλλά και επιλογές Goal/No Goal και Over/Under.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρούι Πατρίσιο – Κανσέλο, Φόντε, Ντανίλο, Νταλότ – Νούνες, Φερνάντες, Οτάβιο – Μπ. Σίλβα, Ζότα, Κριστιάνο. ΤΟΥΡΚΙΑ: Τσακίρ – Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σουγιουντσού, Ερκίν – Τοκόζ, Γιαζίτσι – Ουντέρ, Τσαλχάνογλου, Ακτούρκογλου – Μπ. Γιλμάζ

Exit mobile version