Περιμένουν… καμπάνες στη Νάουσα

Την τιμωρία των Γασπαράτου και Αβραμόπουλου, με βάση το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα για τα επεισόδια με τον Δωτιέα Αγιάς (υπολογίζονται μίνιμουμ τρεις αγωνιστικές ή παραπάνω) αναμένουν στην ομάδα της Ημαθίας.

Σα να μην έφτανε η «γκέλα» με τον Δωτιέα Αγιάς και οι δυο χαμένοι βαθμοί εντός έδρας στην προσπάθεια σωτηρίας, στη Νάουσα προέκυψαν και παράπλευρες απώλειες για τη συνέχεια. Τα έκτροπα και οι συμπλοκές που ακολούθησαν το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με τους Θεσσαλούς, αναμένεται να στερήσουν δυο πολύτιμες μονάδες από τα επόμενα παιχνίδια για τον Γιάννη Κερλίδη. Οι Γιώργος Γασπαράτος (φωτο) και Βαγγέλης Αβραμόπουλος περιμένουν τον… πέλεκυ της δικαιοσύνης, με βάση το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα που συντάχθηκε (για τον πρώτο αναμένεται πιο βαρύ) και στους κυανόλευκους θεωρούν ότι δύσκολα θα γλιτώσουν «καμπάνα» κάτω από τρεις αγωνιστικές έκαστος (στην καλύτερη περίπτωση).
Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Ημαθίας την επόμενη αγωνιστική εκτίει το ρεπό για το δεύτερο γύρο, αλλά δεν θα δώσει κάποιο φιλικό. Για τον επόμενο αγώνα με τον Αμπελωνιακό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Συμπεθέρης, ο τραυματίας Σιμψερής, αμφίβολος είναι ο Μουσικάκης (πρόβλημα στο γόνατο), ενώ γυρνά από τιμωρία ο Μπενίσκος και θα ενισχύσει την επίθεση.

Exit mobile version