«Πεντάρα» με σούπερ Πόι ο Άρης

Εντυπωσιακός ο Άρης επικράτησε με 5-0 του Βυζαντίου κάνοντας το τρία στα τρία, μετά την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τρία γκολ ο Αργεντίνος, από ένα οι Καπνίδης και Νάκας

Μπορεί να μη… μάγεψε αλλά ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει του Βυζαντίου με 5-0 και να μείνει στο -4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, με το μεταξύ τους ντέρμπι να πλησιάζει.

Οι «κίτρινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Πόι που σημείωσε χατ- τρικ (31′, 49′, 64′).

Στη συνέχεια τη.. σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Καπνίδης όπου σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου, ενώ το τελικό 5-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το δυνατό σουτ του Νάκα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (61΄ Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (74΄ Παπαδόπουλος), Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς (59΄ Νάκας), Σανιά.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Δαγκούζης, Αγτζίδης, Μουσικάκης (68΄ Αγγελίδης), Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος (56΄ Κουμπρόγλου), Κεφαλάς, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (61΄ Μουρατίδης).

Exit mobile version