Παρδαλης: «Μόνο με εχέγγυα θα πάρει την ομάδα ο Κουτσουρης»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, Κώστας Παρδάλης στο TV10.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, Κώστας Παρδάλης στο TV10.

Μίλησε για το πώς βάδισε σαν πρόεδρος του ΔΣ μαζί με τον Χάρη Κουτσούρη στη χρονιά που ολοκληρώθηκε, για την ηθική δέσμευση που έχει η διοίκηση απέναντι στον κερκυραίο παράγοντα αλλά και για τα εχέγγυα που θα πρέπει να υπάρξουν για να πάρει ο τελευταίος την ομάδα.

Τόνισε πως τα έξοδα της φετινής σεζόν ουσιαστικά μοιράστηκαν ανάμεσα στο ΔΣ και τον κ. Κουτσούρη, στάθηκε υπέρμαχος της σωστής οργάνωσης ξεκινώντας από την υποδομή του ΑΟΤ, μίλησε για τις καλές σχέσεις αλλά και τις δεσμεύσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ανακατασκευή του Σταδίου και το βοηθητικού ενώ έβγαλε και πικρία για κάποιους φιλάθλους που έκαναν ζημιά στην ομάδα και για το ότι δε γράφτηκαν Τρικαλινοί στον ερασιτέχνη ΑΟΤ.

Αναλυτικά ο κ. Παρδάλης είπε:

«Δε ξέρω που είναι τα τρόπαια»

Τα δύο κύπελλα που πήρε φέτος ο ΑΟΤ είναι στη γραφεία. Δε ξέρω που είναι τα άλλα κύπελλα για να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες. Πληροφορήθηκα ότι τα έχουν άλλοι παράγοντες σε γραφεία ή σε άλλους χώρους. Αυτό είναι κλοπή»

«Συστρατευθήκαμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη λάσπη»

Στην αρχή… για το καλό της ομάδα συστρατεύθηκαν άτομα που αγαπούσαν την ομάδα για να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη. Η ομάδα είχε χαθεί καθώς κάποιοι μερίμνησαν και την έστειλαν εκεί.
Μου έγινε αυτή η πρόταση από τον κ. Κουτσούρη να αναλάβω πρόεδρος και αυτό είναι άκρως τιμητικό για μένα. Πρώτους θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Φλαμουλίου που μας έδωσαν το ΑΦΜ. Ανασυστάθηκε μια ομάδα από το πουθενά στο οποίο έχουν μερίδιο και οι προγενέστεροι που ανέλαβαν την ομάδα στην Α1. Βρεθήκανε όμως σε ένα αδιέξοδο καινούριο και τότε βγήκε το θέμα του Φλαμουλίου.
Στους περισσότερους φάνηκε σωστό και ωραίο. Υπήρχαν κάποιοι που μας απέτρεψαν αλλά εμείς βγάλαμε την ομάδα. Η ΕΠΣΤ με διαδικασίες εξπρές βοήθησε στο τα τρέξουν τα πράγματα».

«Συνδράμαμε περίπου το 50%»

Υπήρχαν προβλήματα όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά κάποια στιγμή της πορείας του έργου μας. Ο κ. Κουτσουρης είναι κάποια οικονομικά προβλήματα στην πορεία με κάποιες οικονομικές αδυναμίες. Και εμείς σαν ΔΣ συνδράμαμε. Είχε πει ο κ. Κουτσούρης ότι θα βάλει τα 2/3 του συνολικού μπάτζετ. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι στο μισό-μισό. Κανείς δεν αμφισβητεί το πόσο σημαντική είναι η συμβολή Κουτσούρη ο οποίος προηγείται ηθικά και είναι ο πρώτος που θα πρέπει να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Δε θέλω όμως πισωγυρίσματα. Με ενδιαφέρει η ομάδα να μην έχει το τέλος που είχε τις άλλες χρονιές»

«Περιμέναμε περισσότερο κόσμο»

Περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Μετά τον αγώνα με τον Εθνικό είχαμε 242 εισιτήρια και δεν βγάλαμε ούτε τους διαιτητές. Η ομάδα θα μπορούσε να πάει ακόμη περισσότερο. Είχαμε άμεση ανταπόκριση από τον κ. Μιχαλάκη και τον δήμαρχο. Είχε εγκριθεί ένα κονδύλιο για το βοηθητικό. Το γήπεδο θέλει λίφτινγκ. Υπήρξαν ουσιαστικές βοήθειες και καλή θέληση. Αν παραμείνουμε στα διοικητικά της ομάδας η πρόθεση μας είναι να κατεβούμε με τον δήμαρχο στο υπουργείο αθλητισμού.

«Θα ήθελαν έναν οικονομικά εύρωστο παράγοντα στην ομάδα»

«Θα ήθελα να βρεθεί ένας παράγοντας οικονομικά εύρωστος και να συμμετέχει η πόλη. Να ξυπνήσει η πόλη και να συστρατετούν όλοι. Να πουληθούν διαρκείας, να πάρουν μετοχές της υπό σύσταση ΠΑΕ.

Ο κ. Κουτσούρης δεσμεύτηκε ότι θα καλύψει δεν είναι 16.000 χιλιάδες και οι οικονομικές εκκρεμότητες . Για την επόμενη σεζόν ο κ. Κουτσούρης ενδιαφέρεται. Δε μπορώ να ξέρω εάν βρεθεί ένας επιχειρηματίας που θα πει «βάζω 3 εκ». Μπορεί να θέλει να έρθει κάποιος ο οποίος θα θέλει να φτιάξει έργα, βοηθητικά. Δεν έχει υπάρξει όμως ακόμη κάποιος τέτοιος.

«Δεν γράφτηκαν μέλη στον ερασιτέχνη»

Κάθε φορά δεχόμουν την ερώτηση πότε θα ρωτήσει ο κατάλογος του ερασιτέχνη. Λένε γιατί να εγγραφώ αν δεν μπορώ να ψηφίσω. Εγώ θα κάνει μια ανοικτή συνέλευση Παντρικαλινή. Εκεί πρέπει να είναι όλοι. Θέλουμε τη γνώμη της Τρικαλινής κοινωνίας. Πρέπει να υπάρξει ένας υγιής ερασιτέχνης.

«Εχέγγυα από Κουτσούρη»

Δεν ενδιαφερόμαστε για να συνδιοικήσουμε την ΠΑΕ, δε μπορεί να γίνει πάντρεμα με εμάς και ο κ. Κουτσούρη αφού ο ίδιος θέλει να πάρει το 67% τον μετοχών. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε μερικοί στο ΔΣ της ΠΑΕ και μερικοί στον ερασιτέχνη.
Θέλουμε όμως εχέγγυα από τον κ. Κουτσούρη.
Χρειάζονται 300.000 για να γίνει ΠΑΕ. Θα πρέπει να κατατεθεί ένα ποσό για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες στην ομάδα που θα πρέπει να καλυφτούν. Θα πρέπει λοιπόν να πάει να καταθέσει τα χρήματα για το 67% και να πάρει τις μετοχές. Αν υπάρξει ένας άλλος που καταθέσει 1 εκ… τι θα κάνατε εσείς;
Τέτοια εχέγγυα θέλουμε για να μην έχει η ομάδα πισωγυρίσματα. Επιθυμώ να είναι κ. Κουτσούρης αλλά αν έρθει ένας μεγάλος παράγοντας και διαθέσει πχ 2 εκ… τι θα πω στα μέλη;»

«Όχι σε σενάριο Πλεξίδα»

Έχω δηλώσει όσο είμαι πρόεδρος, ο Βαγγελης Πλεξίδας δε πρόκειται να πάριε την ομάδα. Είμαι αντίθετος σε μια τέτοια προοπτική. Έχω άριστες σχέσεις με την οικογένεια Πλεξίδα αλλά τον Βαγγέλη δεν τον θέλει η πόλη… πώς να το κάνουμε τώρα;»
«Δεν ήταν μόνος ο κ. Κουτσούρης»
Του βγάζω το καπέλο αλλά φέτος δεν ήταν μόνος του. Από την μέση της περιόδου είναι μέγα ψέμα, Αυτός που το έγραψε να πληροφορείται σωστά. Δεν αμφισβητεί ότι έβαλε μεγάλο αριθμό χρημάτων. Δεν υπήρχε μόνο χρηματοδότης. Υπήρχε χορηγός. Υπάρχει πικρία έχει να κάνει με αρκετούς ανθρώπους του χώρου σας καθώς θεωρώ ότι σε μερικές κριτικές υπήρξε σκοπιμότητα.

«Ο Ιούνιος θα είναι μήνας εξελίξεων»

«Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων και εφόσον ο κ. Κουτσούρης καλύψει τις υποχρεώσεις του. Υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα χρήματα . Οι παίκτες είναι στα Τρίκαλα. Ιούνιο και Ιούλιο μπορούμε να τρέξουμε τα πράγματα. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα γίνει και το ποιος θα είναι ο μεγαλομέτοχος. Θα γίνει 5μελής επιτροπή. Θέλω να υπάρχει ασφάλεια, προστασία να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα ελέγχει τα πράγματα. Έχω δώσει υπόσχεση πως ότι είναι να γίνει θα γίνει με νομιμότητα. Από τη στιγμή που θα γίνει η 5ης επιτροπή θα τρέξουν οι διαδικασίες. Ο Ιούνιος θα είναι μήνα εξελίξεων, Φιλολογικό ενδιαφέρον υπήρξε από 2-3 άτομα αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό .

«Προηγείται η οργάνωση»

Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις ια ανόδους στη Σούπερ Λίγκα. Ευχής έργο θα είναι να βγει η ομάδα αλλά θα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα. Πρέπει να γίνουν οι ακαδημίες και να φτιαχτούν τα γήπεδα. Εκλιπαρούσαμε για γήπεδα. Δύο-τρεις προπονήσεις έγιναν στο κλειστό. Και τι μας πειράζει να μείνουμε 2 με 3 χρόνια να μείνουμε στην Β΄Εθνική και να οργανωθούμε καλύτερα όπως αρμόζει η ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα. Την ιστορία των Τρικάλων θα πρεπει να βρεθεί κάποιος, να την εκτιμήσει και να την αξιοποιήσει.

«Τρικαλινοί ζητούσαν περισσότερα από τους ξένους»

Είδατε κανέναν από τις ακαδημίες που υπάρχουν στην πόλη να έρθει στα Τρίκαλα. Τρικαλινοί παίκτες ζητούσανε περισσότερα χρήματα από όσα οι ξένοι. Θα ήταν ευχής έργον πάντως να ρθούνε οι Τρικαλινοί και να επανδρώσουν την ομάδα της πόλης. Αν είμαι τη διοίκηση… θα το επιδιώξω. Αν δεν είμαι προτρέπω την διοίκηση να το κάνει».

«Οι παίκτες πήραν το πρωτάθλημα»

Να πάψουν κάποια άτομα να λένε διάφορα. Το παιχνίδι το πήρανε οι παίκτες. Δώσανε ότι είχανε και τι δεν είχανε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που φέρανε αυτούς τους δύο τίτλους στο γήπεδο. Τιμήσανε την φανέλα και από αυτούς θα ξεκινήσουμε.

«Ηθικά πρέπει να μείνει ο Αμανατίδης»

Ο κ. Αμανατίδης ηθικά θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα.. Και ο Κουτσούρης έχει την ίδια δέσμευση. Δούλεψε, πίστεψε , μεταμόρφωσε την ομάδα και θα ήταν σωστό να παραμείνει στην ομάδα. Αυτό δεν μπορεί να δεθεί με συμβόλαιο σε αυτή την κατηγορία. Μπορεί να μην τα βρούμε στο οικονομικό ή μπορεί κάποιος νέος παράγοντας να θέλει άλλον προπονητή»

«Δεν τιμά τον Καραϊσκάκη το τι έγινε στο γήπεδο»

Δεν τιμά τον Καραϊσκάκη αυτά που έχει κάνει. Συγχαρητήρια και σε όλους που ήρθανε από Σακαφλιάδες και απλούς φιλάθλους . Δώσαμε μάχη με την αστυνομία να έρθουν στο γήπεδο. Αν είμαι στην ομάδα οι επαφές μου θα είναι με «μετανάστες» Τρικαλινούς.

«Δεν προβλήθηκε το νταμπλ»

Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Μια αναγνώριση θες. Δεν ήμασταν για το θεαθήναι. Χάρηκα με τον τρόπο που κατέκτησε η ομάδα το πρωτάθλημα. Σχολιάστηκε ότι η ομάδα έκανε νταμπλ; Όχι».

«Δεν έχω καμία καυτή πατάτα»

«Χωρίς διαφάνεια δεν θα δώσουμε σε κανέναν την ομάδα. Την καυτή πατάτα δεν την έχω εγώ. Θα καλέσουμε ανοικτή ΓΣ με τη συμμετοχή όλων των τρικαλινών φιλάθλων. Ο κανονισμός λέει κάποια πράγματα αλλά εάν η γενική επιθυμία του κόσμου είναι να πάει στον κ. Κουτσούρη, θα πάει στον Κουτσούρη»

Πηγή: goaltrikala.gr

Exit mobile version