Παραίτηση Κορμαρή στην Καστοριά!

Αποχώρησε από τους «γουναράδες» ο νεαρός τεχνικός, που τα βρόντηξε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Τον ακολουθεί στην έξοδο ο βοηθός Νίκος Κολοκυθάς.

Την ώρα που άπαντες περίμεναν τις εξελίξεις στα διοικητικά, τις τοποθετήσεις του προέδρου, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και το ενδεχόμενο πληρωμών, στην Καστοριά προέκυψε θέμα προπονητή. Ο Κώστας Κορμαρής παραιτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr την Παρασκευή μαζί με τον βοηθό του Νίκο Κολοκυθά (ο δεύτερος αν χρειαστεί θα μείνει ως την προπόνηση της Τρίτης υπηρεσιακά) και έτσι αναζητείται προπονητής, πριν το ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας. Αν και πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα του διοικητικού συμβουλίου (επρόκειτο να ξεκινήσει αργά το βράδυ της Παρασκευής) και γενικά στους «γουναράδες» υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, αναταραχή και αβεβαιότητα.

“Εκλεισε ο κύκλος”

«Φεύγω για προσωπικούς λόγους και δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτή τη φάση, για να μην εκθέσουμε πρόσωπα και κάνουμε ζημιά στην ομάδα. Ευχαριστούμε την Καστοριά και τον πρόεδρο που μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε εδώ και ειδικά τους παίκτες. Είναι παλικάρια και έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην καλή πορεία. Νιώθω ότι έκλεισε ο κύκλος μου και δεν έχω άλλα να προσφέρω. Εύχομαι καλή συνέχεια» σχολίασε λακωνικά στο dokari.gr ο Κορμαρής.
Όπως φαίνεται, το τεχνικό τιμ δεν ήθελε να μπει «ανάμεσα» στη διαμάχη, την κόντρα και την πόλωση του προέδρου με τους παίκτες για το οικονομικό, τις οφειλές και τη… στάση πληρωμών (έπαιρναν λίγα χρήματα έναντι), προσπαθώντας τόσο καιρό χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μέσω διαλόγου να γεφυρώσουν το χάσμα. Οι Κορμαρής- Κολοκυθάς μάλλον διέκριναν ότι οι παίκτες έχασαν τα κίνητρα και πολλοί εκδήλωναν τάσεις φυγής, ενώ σκεφτόταν διαρκώς αποχή από τις προπονήσεις. Κοινώς, μια γενική έλλειψη εμπιστοσύνης των παικτών στη διοίκηση, που πλέον δεν έδειχνε να τους «πείθει» για πληρωμές και γενικό όραμα ενόψει της συνέχειας.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version