Παπαθανασάκης: «Δεν θα είναι εύκολο για τον Αλαφούζο»

Για τον Γιάννη Αλαφούζο και το τετ α τετ που είχαν πριν το ματς του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό, τη νίκη του Γηραιού και την ενίσχυσή του τον Γενάρη, μίλησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον Arena FM 89,2.

“Συνάντησα τον Αλαφούζο. Του είπα κάτι που μόνο εγώ και αυτός το ξέρουμε. Το είδα στα μάτια του πριν το ματς ότι δε θα είναι εύκολο για αυτόν” τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα του Σαββάτου σημείωσε: «Τη χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη. Δε με νοιάζει με ποιον αντίπαλο είναι. Λέγαμε ότι η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό και σταθερότητα και να πάρουμε 10 πόντους τα τελευταία 5 παιχνίδια για να πάμε στο β” γύρο πιο οργανωμένα και πιο δυνατοί για να παίξουμε όπως ξέρουμε. Ο προπονητής ξέρει τη δουλειά πρέπει να κάνει. Πρέπει σιγά σιγά να πάμε έβδομοι. Πήραμε ένα μάθημα με την ΑΕΚ. Δεν αισθανόμουν καλά για το παιχνίδι εκείνο. Έχουμε τώρα αλλάξει κάπως και έχουμε ένα πιο σοβαρό πλάνο. Και αυτούς θα τους παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να δούμε αν μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Τα νέα παιδιά πρέπει να πάρουν παιχνίδια για να είναι τελείως έτοιμοι όταν τους χρειαστούμε. Η ομάδα έπαιζε καλά για 45 λεπτά, τώρα πλέον για 60 και σιγά σιγά θα είμαστε απολύτως έτοιμοι”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή ο κ. Παπαθανασάκης τόνισε: “Μιλάμε με τον προπονητή κάθε μέρα και προσπαθούμε να δούμε που θέλουμε ενίσχυση. Δε θέλουμε να πάρουμε πολλούς για να μη χαλάσουμε τον κορμό. Είναι δύσκολο να πάρουμε παίκτες τον Ιανουάριο. Θα πάρουμε τοπ παίκτες, δε θα πάρουμε μέτριους παίκτες. Θα κάνουμε την ομάδα γερή. Λίγους και καλούς”.

Exit mobile version