Πανσερραϊκός: Με ψυχή… εννιά λεόντων (vid)!

Παρά τις αποβολές των Τοπαλίδη-Κατσαβάκη, οι Σερραίοι νίκησαν 2-1 τον Διγενή Λακκώματος, με εννιά παίκτες και ανατροπή στο σκορ, ενώ είχαν και δοκάρι. Δυσκόλεψε πάντως κι άλλο η άνοδος.

Στο μείον τέσσερα από την κορυφή παραμένει ο Πανσερραϊκός, που κέρδισε δύσκολα με 2-1 τον Διγενή Λακκώματος, αλλά δύσκολα θα «κλέψει» πλέον το στέμμα από τον Αγροτικό Αστέρα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Τα «λιοντάρια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν η ομάδα της Χαλκιδικής (που στον πρώτο γύρο τους οδήγησε στην πρώτη ήττα) έκανε το 0-1 στο 21΄ με τον Αλέξη Σπανό (υποψία για καθοριστική παρέμβαση του Κασμερίδη και για το αν είναι αυτογκόλ). Στο 36΄ ο Κατσαβάκης είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ, ενώ δυο λεπτά μετά ο Νίνο Μιλένκοβιτς στην επανεμφάνισή του για τους ερυθρόλευκους έκανε το 1-1 με χτύπημα φάουλ. Στο 43΄ μετά από κεφαλιά-πάσα του Κράββαρη ο Ασλανίδης με σουτ «γύρισε» το ματς για το 2-1. Στο 84΄ ο Γκόγκας έχασε καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ενώ η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν μπορούσε να «κλέψει» το βαθμό, στις ευκαιρίες με Γκουγκουλιά (αποθεώθηκε από το κοινό στην επιστροφή του ως αντίπαλος) στο 66΄ και Ορφανό (άλλος παλιός γνώριμος) στο 93΄. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά (έλειπαν και οι Κωνσταντινίδης, Τάντιτς, Τριανταφύλλου και Ρούμπος), αφού στο 48΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο γκολκίπερ Τοπαλίδης για ανατροπή του Παπαποστόλου ως τελευταίος, ενώ στο 72΄ και ο Κατσαβάκης είδε δεύτερη κίτρινη, με τον Πανσερραϊκό να ολοκληρώνει το ματς με εννιά παίκτες. Όσο για τον Διγενή, παραμένει σε δύσκολη θέση στην προσπάθεια σωτηρίας (δεύτερη σερί ήττα, μετά από αυτή με τον Αγροτικό Αστέρα).
Καμήλαλης: Κερδίζουμε στο γήπεδο, δεν θέλαμε Αλεξάντροβιτς
Εξάλλου, το διοικητικό στέλεχος της ομάδας των Σερρών, Δημήτρης Καμήλαλης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλο σωματείο και έμαθε να κερδίζει στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα, πρέπει να πω ότι το χειμώνα δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον Αλεξάντροβιτς. Θέλαμε το Δεκέμβριο να πάρουμε παίκτες καλούς, που να είχαν συμμετοχές στην Α΄ Εθνική. Ο Αλεξάντροβιτς χρησιμοποίησε τον Πανσερραϊκό για να ανεβάσει το κασέ του και δεν μπόρεσε να παίξει ποδόσφαιρο ούτε στον Γάζωρο!».
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Κασμερίδης, Μιλένκοβιτς, Κ. Τσιμίκας (32΄ Ασλανίδης), Σ. Τσιμίκας, Κράββαρης (48΄ Μπίμπης), Γιαννόπουλος (71΄ Δαγκούλης), Γκόγκας.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τσιώνας, Ορφανός, Βιτλής (75΄ Αθανασιάδης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (46΄ Μπίκας), Μιχάλης (48΄ Μπόντης), Παπαποστόλου, Γκουγκουλιάς.

Exit mobile version