Πανσερραϊκός: «Απόλυτο και… βλέπουμε!»

Σύνθημα για νίκες μέχρι τέλους στα «λιοντάρια», που υποδέχονται προσεχώς τον Άρη Ακροποτάμου. Τρεις επιστροφές και δυο απουσίες, δηλώσεις για… φιλικά από τον Ανδρέα Παντζιαρά.

Η νίκη επί του Διγενή Λακκώματος με ανατροπή, εννιά παίκτες και δυσκολία δεν δείχνει ικανή να αλλάξει τη… μοίρα του Πανσερραϊκού, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, αφού το μείον τέσσερα από την κορυφή παραμένει. Τα «λιοντάρια» θα κυνηγήσουν τέσσερις νίκες ακόμα μέχρι τέλους, μήπως και… αυτοκτονήσει ο Αγροτικός Αστέρας και «κλέψουν» τον τίτλο, αν και ρεαλιστικά ελάχιστοι στους Σερραίους δείχνουν πλέον να το πιστεύουν πραγματικά. «Τουλάχιστον ας κάνουμε το καθήκον μας. Τέσσερις νίκες και βλέπουμε» είναι το μότο στους ερυθρόλευκους, που βλέπουν τον τίτλο να χάνεται στα… σημεία και σε πολλές γκέλες εκτός προγράμματος (ισοπαλίες με Σουφλί, Πετρούσα, Ακροπόταμο, ήττες από Λάκκωμα, Ηρακλή Αμπελοκήπων).
Σειρά για τον Πανσερραϊκό έχει ο νέος εντός έδρας αγώνας με τον Άρη Ακροποτάμου, στον οποίο γυρνούν από τιμωρία οι Κωνσταντινίδης, Τριανταφύλλου και Ρούμπος, ενώ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κατσαβάκης και Τοπαλίδης, με τον Μπίμπη να αντικαθιστά ξανά τον τελευταίο στα δοκάρια.
Εξάλλου, ο Ανδρέας Παντζιαράς με δηλώσεις του μετά τη νίκη με το Λάκκωμα υποστήριξε: «Θλίβομαι που δεν έδωσε το παρών ο συνάδελφος προπονητής του Διγενή στην συνέντευξη Τύπου. Ο Πανσερραϊκός διακρίνεται για την άριστη φιλοξενία του και αυτό δείχνει το ποιόν κάποιων.
Αυτή η νίκη μας έτσι όπως ήρθε είναι από αυτές που “χτίζουν” χαρακτήρα και ποδοσφαιρικές προσωπικότητας ειδικά για τους νεαρούς παίκτες που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας τους. Στο πρώτο 15λεπτο μπήκαμε καλά, κάναμε 2-3 καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ από έναν Διγενή ο οποίος σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν μας απείλησε. Καταφέραμε όμως και αντιδράσαμε γρήγορα ισοφαρίζοντας με τον Μιλένκοβιτς και ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ με τον Ασλανίδη.
Στο β’ ημίχρονο μείναμε με εννέα ποδοσφαιριστές για 27-28 λεπτά και γυρίσαμε το σύστημα σε 4-3-1 κλείνοντας τους χώρους. Η προσπάθεια μας στην άμυνα ήταν πολύ καλή και δίνω συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο προσωπικά και στον Μπίμπη ο οποίος αγωνίστηκε έχοντας τραυματιστεί στο πρόσωπο.
Ο Πανσερραϊκός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο έναν αντίπαλο, αλλά 2-3 ακόμα. Κάποιες ομάδες όταν παίζουν με εμάς είναι σα να παίζουν τον υπερ πάντων αγώνα, ενώ με άλλες ομάδες παίζουν… φιλικά παιχνίδια. Αυτό το ματς πέρα από τα παιδιά, το πήρε και ο κόσμος με την σημαντική του βοήθεια. Υπάρχουν πολλά κέρδη από αυτό το ματς όπως ο ψυχισμός των παιδιών για τη συνέχεια».

Exit mobile version