Πανσερραϊκός: Αναπτερωμένα ηθικό και ελπίδες

Για το «3Χ3» τα «λιοντάρια» στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων την Κυριακή, μετά τη μείωση της διαφοράς στο «μείον τρία». Έξω ο Τάντιτς, αμφίβολος ο Γαλακτερός, γυρνά ο Κατσαβάκης.

Σε τροχιά ανόδου επέστρεψε ο Πανσερραϊκός μετά τις απανωτές νίκες με ΠΑΟ Κοσμίου και Έβρο Σουφλίου, «ροκανίζοντας» κατά δυο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Το… αποτρεπτικό «μείον πέντε» από τον Αγροτικό Αστέρα έχει γίνει «μείον τρία», δίνοντας κουράγιο στους ερυθρόλευκους αλλά αναζωπύρωσε ταυτόχρονα το ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου για τα 10 τελευταία ματς. Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά με υπομονή πιστεύει ότι μπορεί στο φινάλε να «κλέψει» τον τίτλο και την άνοδο, αν και ακόμα δεν ορίζει την τύχη της και ο Αγροτικός πρέπει να κάνει τουλάχιστον δυο «γκέλες» ακόμα, αφού υπερτερεί και σε ισοβαθμία.
Το στοίχημα για τους Σερραίους είναι να αποδράσουν την Κυριακή με το διπλό από την έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων και… βλέπουμε. Ο τεχνικός των «λιονταριών» δεν υπολογίζει στον Τάντιτς που παραμένει τραυματίας, ενώ μετά το τράβηγμα στον δικέφαλο αμφίβολος είναι ο Γαλακτερός, που δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί. Σε τέτοια περίπτωση, στα άκρα της άμυνας θα ξεκινήσουν ξανά οι Τριανταφύλλου (δεξιά) και Τσαούσης (αριστερά), ενώ θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κατσαβάκης και Γκόγκας, που πλέον είναι πιο έτοιμοι (ίσως ξεκινήσει και ο Γιαννόπουλος). Στον Πανσερραϊκό πάντως στηρίζουν αρκετά στο φορμαρισμένο δίδυμο των Κωνσταντινίδη-Κράββαρη, ενώ οδηγό αποτελεί η ευρεία νίκη του πρώτου γύρου (4-1) με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Exit mobile version