Πανηλειακός: «Δεν ασχολούμαστε με φαντάσματα»

Η ΠΑΕ Πανηλειακός απάντησε στην χθεσινή (16/03) καυστική ανακοίνωση του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Η ομάδα του Πύργου χαρακτηρίζει «μυαλοπώλη του ελληνικού ποδοσφαίρου» τον ισχυρό άντρα των Αχαιών, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι η ιστορία δεν της επιτρέπει να ασχολείται με «φαντάσματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Για άλλη μια φορά ο γνωστός Κούγιας λασπολογεί ομάδες και ανθρώπους, προκειμένου να είναι στην επικαιρότητα. Δυστυχώς σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, πρέπει να απαντήσουμε στον …μυαλοπώλη του ποδοσφαίρου και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε …ελέφαντες!

Κύριε Κούγια να σου θυμίσουμε ότι πριν δυο αγωνιστικές παίξατε με το Φωστήρα στην έδρα σας, χάσατε 0-1 και είχε …βουίξει η πιάτσα όλη την εβδομάδα για την ήττα σας. Η ποιότητα του χαρακτήρα μας όμως είναι διαφορετική από τη δική σας και δεν ασχολούμαστε με σενάρια και φαντάσματα!

Αξίζει επίσης κύριε Κούγια να σας θυμίσουμε ότι ο Φωστήρας στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες και είναι αήττητος έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ εάν σημαίνει κάτι αυτό για εσάς! Με τη δική σας τη λογική θα έπρεπε να πείτε τα ίδια και όταν χάσαμε από την Παναχαΐκή. Αλέξη χρόνια σου πολλά και μην ξανά παίξεις με την ιστορία του Πανηλειακού, δεν το επιτρέπουμε σε κανέναν».

Υπενθυμίζεται ότι την αρχή έκανε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου το βράδυ της Κυριακής(16/03) ανακοίνωσε τα εξής:«Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι εντός της εβδομάδος ο απερχόμενος πρόεδρος και ιδιοκτήτης κ. Αλέξιος Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί σε όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Football League από τα Χριστούγεννα κα μετά.

Για την ώρα συγχαρητήρια στον ιστορικό Παναιγιάλειο και στον ιστορικό Πανηλειακό που τιμούν κάθε Κυριακή την ιστορία τους, σε καλή μεριά και συγχαρητήρια για το ήθος σας. Θα τα πούμε από βδομάδα.

Ευτυχώς που είμαστε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ».

Exit mobile version