Παναχαϊκή: Αρκετοί «πονοκέφαλοι» για Σπανό

Την 21η αγωνιστική η Παναχαϊκή έχει μπροστά της μια δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλλιθέα, με τον Δημήτρη Σπανό να προβληματίζεται σχετικά με το ποιους θα χρησιμοποιήσει στα βασικά του πλάνα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ένα ευχάριστο διήμερο για τους «ροσονέρι», μιας και οι Αχαιοί είχαν το ρεπό τους, ωστόσο οι μίνι «διακοπές» τελειώσαν, άπαντες φόρτισαν τις μπαταρίες τους και πλέον είναι ώρα για σκληρή δουλειά. Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί με την μαχητική Καλλιθέα εκτός έδρας, ομάδα που θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως είναι φυσικό, οι Αχαιοί θα ταξιδέψουν στην Αθήνα μόνο για τη νίκη, που θα τους κρατήσει στη δεύτερη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Δήμητρης Σπανός έχει προβλήματα να λύσει, αφού στα πιτς βρίσκονται οι Ντα Κόστα, Ασίγκμπα, Πατινιώτης και Χαρτσιάς. Να σημειωθεί ότι οι δυο τελευταίοι ξεκίνησαν από σήμερα (2/3) ατομικό πρόγραμμα, όμως είναι αδύνατον να προλάβουν την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».

Exit mobile version