Πάνω από τη ζώνη ο Πυρσός Γρεβενών

Με λυτρωτή τον Σικαλόπουλο (57΄ κεφαλιά), οι πράσινοι πήραν στην Πρέβεζα (0-1) την πέμπτη νίκη σε έξι ματς, υποσκέλισαν βαθμολογικά Κορδελιό και Πεντάλοφο (αμφότερους τους υποδέχονται προσεχώς) και βρέθηκαν σε θέση σωτηρίας (όγδοοι).

Πήρε φόρα για τα καλά ο Πυρσός Γρεβενών, που κερδίζει και εκμεταλλεύεται υπόλοιπα βολικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη «αναρριχήθηκε» στην 8η θέση, δηλαδή μετά από καιρό σε θέση σωτηρίας. Το διπλό στην Πρέβεζα χάρη στο γκολ του Σικαλόπουλου δίνει μεγάλη ώθηση στους πράσινους (πέντε νίκες σε έξι ματς) και πλέον όλα είναι ξεκάθαρα στα χέρια τους. Ο Πυρσός υποδέχεται τους δυο βασικούς ανταγωνιστές του στην τελική τετράδα αγώνων, αρχικά τη Δόξα Πενταλόφου (την επόμενη αγωνιστική) και μετά τον Οδυσσέα Κορδελιού, τους οποίους ήδη προσπέρασε από αυτή την αγωνιστική. Η ζώνη υποβιβασμού έχει μείνει πίσω, αλλά χρειάζεται ανάλογη συνέχεια.
Όσο για το ματς στην Ήπειρο, τα Γρεβενά έδειξαν μεγαλύτερο κίνητρο, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο πρώτο μέρος, με δυο σουτ του Ντέτσικα (34΄ και 38΄), που πέρασαν άουτ. Το 0-1 για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας ήρθε στο 57΄, με κεφαλιά του Γιώργου Σικαλόπουλου σε σέντρα του Στέφανου Σκέντου. Διαιτητής ήταν ο Πουλημάς (Κέρκυρας)
ΠΡΕΒΕΖΑ: Ντίτσος, Νίκου, Τσιόκας, Ζήσης (78′ Δαρδαμάνης), Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης, Σκαμνέλος (70′ Χουλιάρας), Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Μπόζιαρης (40′ Καραγκούνης), Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης (75′ Κοτσαντίσογλου), Τζερεμές, Ιωαννίδης, Σικαλόπουλος, Γκέτσιος (69′ Ελευθερίου), Δούμας.

φωτό vatolakkiotis

Exit mobile version