Πάμε στοίχημα: Me under και over το σημερινό… ταμείο

Συνεχίζουμε με ευρωπαϊκά κύπελλα και σήμερα και αγωνιστική δράση σε κάποια πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Δύο παιχνίδια κρατάμε και για απόψε, πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Έρεμπρο – Γκέτεμποργκ

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Έρεμπρο): 3N-1I-3H

Στο ύψος της στάθηκε η Έρεμπρο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς καταφέρνοντας να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Νόρκεπινγκ. Δεν πτοήθηκε από την ψυχρολουσία που ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό όταν και έμεινε πίσω στο σκορ, παρέμεινε ψύχραιμη και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Παρ όλα αυτά το 1-0 ήταν το σκορ με οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η Έρεμπρο εμφανίστηκε ακόμα πιο πειθαρχημένη και η προσπάθεια της απέδωσε καρπούς στο 58ο λεπτό, όταν ο μέσος Ρόμπερτ Αχμάν-Πέρσον ισοφάρισε σε 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά, επικράτησε πλήρης ισορροπία στον αγώνα και το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στον αγώνα με την Γκέτεμποργκ αναμένεται να πέσουν κορμιά καθώς και οι δύο ομάδες επιθυμούν διακαώς να παραμείνουν στους πρωτοπόρους της κούρσας. Τραυματίες για τους γηπεδούχους ο μέσος Νόρντμαρκ και ο επιθετικός Καμαρά. Αμφίβολος ο μέσος Μόμπεργκ.

Απουσίες: Νόρντμαρκ (Μ, 0/0), Καμαρά(Ε, 0/0), Μόμπεργκ (Μ, 1/0)

Πήρε αυτό ακριβώς που ήθελε η Γκέτεμποργκ στην πρεμιέρα που δεν είναι άλλο από τη νίκη έστω και με το φτωχό 1-0 απέναντι στην πιο αδύναμη Ατβίνταμπεργκ. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και συνεπώς την κατοχή της μπάλας. Λίγες παρ όλα αυτά οι ευκαιρίες που δημιούργησε για γκολ. Έτσι με το σκορ 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Οι οδηγίες του Γιέργκεν Λέραντσον κατά την ανάπαυλα εισακούστηκαν, η Γκέτεμποργκ άρχισε να ανεβαίνει περισσότερο προς την αντίπαλη εστία για να ανοίξει τελικά το σκορ ο αμυντικός Τόμας Ρένε με κεφαλιά στο 56ο λεπτό. Απαλλαγμένη από το άγχος η γηπεδούχος, έκανε συντήρηση δυνάμεων και δεν άλλαξε κάτι ως το τελικό σφύριγμα παρόλο που οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν και με παίκτη λιγότερο τα τελευταία 8 λεπτά. Δύσκολη αποστολή η πρώτη έξοδος για τον Λέραντσον και την ομάδα του καθώς η αντίπαλος είναι υπολογίσιμη δύναμη και εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα της έδρας. Από τα ευχάριστα είναι σαφώς η ανυπαρξία τραυματιών.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Νίκη και μόνο νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες. Το over 2,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.93 είναι ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Παρί): 5Ν-4Ι-2Η

Τη σημαντικότερη νίκη της μέχρι τώρα στην σεζόν πέτυχε τη περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής της Μαρσέιγ εκτός έδρας με 3-2. Οι παίκτες του Μπλαν παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30′, κατάφεραν να ισοφαρίσουν 5 λεπτά αργότερα με όμορφο σουτ του Ματουιντί από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πριν τελειώσει, πάντως, το ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν και πάλι μπροστά. Η αντίδραση των παριζιάνων ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν και έκαναν την ανατροπή έπειτα από γκολ του Μαρκίνιος στο 49′ και το αυτογκόλ του Μορέλ στο 51′. Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι της άσκησαν μεγάλη πίεση, όμως η καλή λειτουργία της άμυνας την βοήθησε ώστε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Μετά και από αυτό αποτέλεσμα είναι στη κορυφή του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς, με τη 2η Λυών να έχει 61. Εντός έδρας η ομάδα έχει 11 νίκες και 4 ισοπαλίες, με 8 over και 7 under. Στα αγωνιστικά νέα λαβωμένη βγήκε η ομάδα από το ντέρμπι, αφού τραυματίες αποχώρησαν οι πολύτιμοι Λουίζ και Μόττα.

Απουσίες: Λουίζ (Α, 23/2), Μόττα (Μ, 23/0)

Άτυχη στάθηκε η ομάδα της Σεντ Ετιέν στον εκτός έδρας αγώνα της κόντρα στη Μονακό ο οποίος τελείωσε με 1-1. Οι παίκτες του Καλτιέ αγωνίστηκαν με πάθος στο παιχνίδι με αποτέλεσμα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να «εξαφανίσουν» την αντίπαλό τους. Η αστοχία στη τελική προσπάθεια έσπασε στο 62′ όταν από μπαλιά του πλάγιου αμυντικού Ταμπανού, ο επιθετικός Έρντινγκ άνοιξε το σκορ. Η χαρά των “στεφανουά” δεν κράτησε πολύ πάντως, αφού 6 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1. Αυτή η ισοπαλία άφησε την ομάδα στη 5η θέση έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από την 6η Μπορντό η οποία καραδοκεί για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός έδρας συνολικά έχει 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, με 4 over και 12 under. Στα αγωνιστικά νέα μεταξύ των πολλών απόντων αμφίβολος θα είναι και ο αμυντικός Μπρίσον (13/1).

Απουσίες: Κοχαντέ (Μ, 17/1), Πογμπά (Α, 13/1), Σαλ (Α, 18/1), Χαμουμά (Μ, 22/2), Κλεμέν (Μ, 23/0), Γκραντέλ (Μ, 24/10)

Εκτίμηση: Πολλές οι υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν για την Παρί η οποία μετά τον “τελικό” κόντρα στη Μαρσέιγ, θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τον ευρωπαϊκό αγώνα της επόμενης εβδομάδας για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Απέναντί της σήμερα θα βρει μια ομάδα που αρέσκεται σε σφικτή αμυντική γραμμή αλλά και παιχνίδι αντεπιθέσεων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να δείχνει ένα καλό under 2,5.

Στη σελίδα opap livescore θα βρείτε το πρόγραμμα ημέρας από το κουπόνι στοιχήματος και τα πιο γρήγορα ζωντανά αποτελέσματα.

Exit mobile version