Πάμε στοίχημα: Σκοράρουν και πληρώνουν

Αφήνουμε στην άκρη τα φιλικά εθνικών και πάμε στην Β΄ Ισπανίας που έχει πλέι-οφ ανόδου.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Σαραγόσα – Χιρόνα

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Σαραγόσα): 3Ν-0Ι-0Η

Α΄ Γύρος: Σαραγόσα – Χιρόνα 2-1

Β΄ Γύρος: Χιρόνα – Σαραγόσα 1-1

Κακή εμφάνιση παρόλο που ήθελε να κερδίσει. Τελικά απέσπασε την ισοπαλία με σκορ 2-2 εκτός έδρας με αντίπαλο την αδιάφορη Λεγκάνες. Σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν να κερδίσει για να είναι σίγουρη η συμμετοχή της στα πλέι οφ, αυτή παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 37΄αλλά τρία λεπτά μετά ισοφαρίστηκε. Προσπάθησε στη συνέχεια αλλά δεν τα κατάφερε και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χάσει. Η Σαραγόσα στάθηκε πολύ τυχερή γιατί η Πονφεραντίνα έφερε εντός έδρας ισοπαλία με την Αλκορκόν και έτσι ο ένας βαθμός της ήταν αρκετός ώστε να εξασφαλίζει την 6η θέση. Εμφανέστατη είναι η απουσία του αρχισκόρερ Μπαστόν στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι για τρίτο σερί παιχνίδι. Τιμωρημένος ο βασικός δεξιός μπακ Φερνάντεθ. Αμφίβολοι οι βασικοί μέσοι Μπάσα, Χάιμε και Άλαμο. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός δεξιός μπακ Φερνάντεθ (36/1).

Απουσίες: Μπαστόν (Ε, 38/23), Μπάσα (?)(Μ, 19/1), Χάιμε (?)(Μ, 26/7), Άλαμο(?)(Μ, 26/2)

Υπέστη ισχυρό σοκ καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από την αδιάφορη Λούγκο και έτσι παραχώρησε την ισοπαλία εντός έδρας με σκορ 1-1. Έτσι απόλεσε την ευκαιρία της απευθείας ανόδου στην Primera για πρώτη φορά στη ιστορία της και μπαίνει στην περιπέτεια των πλέι οφ με πολύ άσχημη ψυχολογία και πολλά ερωτηματικά για το αν θα μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ισοφάριση πέτυχε δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο τέλος του αγώνα έγινε επίθεση στον βοηθό που ακύρωσε το γκολ καθώς και έντονη λεκτική επίθεση ως προς τους παίκτες και τον προπονητή της Λούγκο ότι χρηματίστηκαν από την Χιχόν, η οποία αφού νίκησε με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά προσπέρασε τη Χιρόνα και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός στόπερ Ρίτσι(39/4) και ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Μας(10/1). Απών θα είναι ο βασικός αμυντικός Ραμάλιο.

Απουσίες: Ραμάλιο (Α, 36/2).

Εκτίμηση: Η Σαραγόσα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η απουσία του Μπαστόν την επηρεάζει αρκετά. Από την άλλη ερωτηματικό είναι η ψυχολογία και η σοβαρότητα που θα δείξει η Χιρόνα και αν καταφέρει τελικά να ξεπεράσει το σοκ. Δύσκολο παιχνίδι πιθανό το G/G.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Sportingbet και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version