Πάμε Στοίχημα: Ποντάρουμε σε ένα φαβορί

Άδειο το σημερινό κουπόνι, μοναδικό ενδιαφέρον έχει το Κόπα Αμέρικα και εκεί θα στραφούμε για το ποντάρισμα μας.

Καλή εβδομάδα από την ομάδα του Foxbet. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Εκουαδόρ – Βολιβία

Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην διοργανώτρια Χιλή, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0. Κόντραρε στα ίσα την «ρόχα», ωστόσο με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 67′ έμεινε πίσω στο σκορ και βρέθηκε να κυνηγάει το αποτέλεσμα. Προσπάθησε να ισοφαρίσει στη συνέχεια, είχε καλές στιγμές, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στο 84′ έγινε το 2-0 και μπήκαν τέλος στα όποια όνειρα για θετικό αποτέλεσμα. Πλέον το παιχνίδι με την Βολιβία αποκτά χαρακτήρα τελικού, καθώς αν δεν κερδίσει ούτε τώρα, τότε η πρόκριση θα είναι άπιαστο όνειρο. Δεν υπάρχουν εκ νέου προβλήματα και πάει στον κρίσιμο αγώνα με όσο το δυνατό καλύτερη ενδεκάδα.

Απουσίες: –

Σε ένα κακό ποιοτικά κακό παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό, έμεινε στο 0-0, το οποίο ήταν δίκαιο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε πρωτοβουλίες στο ματς και αμφότερες έδειξαν να φοβούνται την ήττα. Αν πάρει και πάλι θετικό αποτέλεσμα όπως στην πρεμιέρα, τότε θα έχει αυξημένες πιθανότητες ακόμα και για πρόκριση. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο το έργο της. «Μπορούμε την πρόκριση και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτή». Δεν έχουν αναφερθεί νέα προβλήματα για τον κόουτς Σόρια. Ακόμα και η ισοπαλία θα χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Το Eκουαδόρ έδειξε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στην πρεμιέρα παρά την ήττα. Είναι ανώτερο ποιοτικά. Θα πάμε στον άσο και για μεγαλύτερες αποδόσεις το -1 ΑΗ για το Εκουαδόρ.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του 2Winbet με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version