Πάμε στοίχημα: Πληρώνει η Β’ Ιταλίας

Δεν μας έκαναν χθες την χάρη Νορβηγία και Σουηδία, σε ένα παιχνίδι που έμεινε στο απόλυτο μηδέν.

Σήμερα στο πρόγραμμα κυριαρχεί μια μεγάλη μονομαχία στην Β΄ Ιταλίας, για την άνοδο στο Καμπιονάτο και πάμε να δούμε αναλυτικά.

Μπολόνια – Πεσκάρα

1ο παιχνίδι: Πεσκάρα – Μπολόνια 0-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μπολόνια): 2Ν-2Ι-0Η

Με τη λευκή ισοπαλία απέδρασε η Μπολόνια από την έδρα της Πεσκάρα στο πρώτο αγώνα για την τελική φάση των πλέι οφ, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση και έχει τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της ανόδου, καθώς της κάνει ακόμη και η ισοπαλία. Οι «ροσομπλού» ήταν αριστοτεχνικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς αμυντικά κενά και απόλυτα πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή τους Ντέλιο Ρόσι, ο οποίος κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε με σχετική ευκολία. Η μόνη περίπτωση που κινδύνεψαν σοβαρά οι Μπολονέζοι ήταν στο δοκάρι που είχε η Πεσκάρα, όμως το τελικό αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται απόλυτα δίκαιο, καθώς το ματς ήταν πλήρως ισορροπημένο, με την πλάστιγγα να μη γέρνει σε καμία πλευρά. Αποφασισμένη για την άνοδο δείχνει η Μπολόνια και δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη χρυσή ευκαιρία που της δίνεται μέσα στην έδρα της. Στα αγωνιστικά, εξακολουθούν να παραμένουν τραυματίες και είναι ανήμποροι να βοηθήσουν στην κρίσιμη αναμέτρηση τόσο ο πολύ σημαντικός αμυντικός χαφ Σουκουλίνι, όσο και οι μπακ Αμπέρο και Γκασταλντέλο, με την «αλεπού» του πάγκου, τον κόουτς Ρόσι να καταστρώνει τα τελικά πλάνα του με μεγάλη προσοχή.

Απουσίες: Σουκουλίνι (Μ, 28/3), Αμπέρο (Α, 11/1), Γκασταλντέλο (Α, 12/0)

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Πεσκάρα στο πρώτο παιχνίδι για την τελική φάση των πλέι οφ παραμένοντας στο 0-0 με αντίπαλο την Μπολόνια και πλέον καλείται να τα παίξει όλα για όλα, αφού μόνο με νίκη θα μπορέσει να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου για τη Σέριε Α. Τα «δελφίνια» αν και είχαν τον ενθουσιασμό και την πρωτοβουλία των κινήσεων, εντούτοις δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κραυγαλέες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, καθώς οι χώροι ήταν πολύ καλά κλεισμένοι. Η Πεσκάρα ήταν πάντως αυτή που είχε την κορυφαία στιγμή στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μελκιόρι να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας της Μπολόνια, αποτυγχάνοντας να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Αισιόδοξος για τη νίκη παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς Μάσιμο Όντο. Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης είναι οι αμυντικός Γκρίλο, οι οποίος απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμοι για ακόμη ένα ματς ο τερματοφύλακας Αρέστι και ο αμυντικός Πέζολι, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην αποστολή. Πολύ σημαντική η απουσία του Ισλανδού μέσου Μπγιάρνασον, ίσως του κορυφαίου παίκτη της Πεσκάρα, ο οποίος θα βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Απουσίες: Πέζολι (A, 12/0)(?), Γκρίλο (Α, 12/0), Αρέστι (Τ, 17/0(?), Μπγιάρνασον (Μ, 39/12)

Εκτίμηση: Αναμένεται να πέσουν κορμιά στη σπουδαία αυτή αναμέτρηση, με την Μπολόνια να έχει το πλεονέκτημα λόγω της έδρας και λόγω του γεγονότος ότι αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα. Η Πεσκάρα από την πλευρά της βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θα ρισκάρουμε στην πολύ υψηλή απόδοση της νίκης της, εναλλακτικά και για μεγαλύτερη ασφάλεια το διπλό (DNB).

Διαβάστε στο Foxbet αναλύσεις ματς-ματς από 36 πρωταθλήματα, τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προγνωστικά από το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Exit mobile version