Πάμε Στοίχημα με δύο φιλικά

Μικρό το πρόγραμμα σήμερα, έχει όμως και 2 σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις, με τις οποίες θα ασχοληθούμε.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Ιταλία – Πορτογαλία

Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Ιταλία με την ισοπαλία που απέσπασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροατία. Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον Κόντε να αλλάξει το αγαπημένο του 3-5-2 σε 4-3-3, με αποτέλεσμα οι παίχτες του να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα στην αρχή του αγώνα. Οι Κροάτες έχασαν πέναλτι στο 7΄, προηγήθηκαν τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως ο Καντρέβα ισοφάρισε με πέναλτι πριν την λήξη του ημιχρόνου. Τρίτο συνεχόμενο goal-goal για τους Ιταλούς, που από την ημέρα που έκατσε ο Κόντε στο πάγκο προσπαθούν να γίνουν περισσότερο επιθετικοί. Με δέκα ράμματα στο γόνατο αποχώρησε από το προηγούμενο παιχνίδι ο Μπουφόν και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής οι Ζάζα, Βεράτι και Μπαρτσάλι, επιστρέφει στην ενδεκάδας ο μέσος Ντε Ρόσι.

Η 23αδα της Ιταλίας:

Τερματοφύλακες: Σιρίγκου, Παντέλι

Αμυντικοί: Ντε Τσίλιο, Μορέτι, Νταρμιάν, Αστόρι, Ρονόκια, Ατσέρμπι, Μπονούτσι, Πασκουάλ

Μέσοι: Καντρέβα, Μπερτολάτσι, Μαρκίζιο, Βάσκεζ, Παρόλο, Σοριάνο, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Μποναβεντούρα

Επιθετικοί: Ιμόμπιλε, Ελ Σαραουί, Σανσόνε, Πελέ, Γκαμπιαντίνι, Μάτρι

Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ από την Αρμενία, αλλά είχε στην σύνθεση της ένα Ρονάλντο από…άλλον πλανήτη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πήρε το όπλο του, σκόραρε τρεις φορές και έδωσε στην ομάδα του της τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Euro. Σε πολύ καλό φεγγάρι η Πορτογαλία, μετράει πέντε νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες, με μοναδική ήττα της στο φιλικό απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι τον περασμένο Μάρτη. Εκτός αποστολής ο Ρονάλντο, καθώς ο Σάντος έκρινε πως είναι ιδιαίτερα κουρασμένος και του έδωσε την άδεια για να φύγει νωρίτερα για διακοπές. Σταθερά εκτός ο Πέπε λόγω τραυματισμού, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα δώσουν το παρών Μεϊρέλες και Βελόσο.

Η 23αδα της Πορτογαλίας:

Τερματοφύλακες: Λόπεζ, Μπέτο, Πατρίτσιο

Αμυντικοί: Άλβεζ, Σέντρικ, Καρίκο, Ελισεου, Κοεντράο, Φόντε, Καρβάλιο

Μέσοι: Σίλβα, Αντρέ, Μουτίνιο, Ντανίλο, Πίτσι, Τιάγκο, Βιερίνια

Επιθετικοί: Έντερ, Νάνι, Κουαρέσμα, Βαρέλα

Εκτίμηση: Μεγάλο ντέρμπι αλλά και τελευταίο παιχνίδι πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και δεν αποκλείεται να υπάρχει αρκετή χαλαρότητα. Η απουσία του Ρονάλντο αποδυναμώνει τους Πορτογάλους, οι Ιταλοί παρουσιάζονται ιδιαίτερα ασταθείς αμυντικά, αλλά στην επίθεση βρίσκουν ρυθμό και σκοράρουν με ευκολία. Καλοπληρωμένο το Over 2.5, το οποίο θα είναι και η επιλογή μας.

Πολωνία – Ελλάδα

Εμφατική νίκη για την ομάδα της Πολωνίας απέναντι στην αντίστοιχη της Γεωργίας, όπως αποτυπώνεται και από το υπέρ της 4-0. Μπορεί το παιχνίδι να πήγαινε για 1-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως από το 89΄ μέχρι και το τέλος ακολούθησε το ξέσπασμα του αστέρα Λεβαντόφσκι, που σημείωσε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διαδικασίας. Σε πολύ καλό φεγγάρι οι Πολωνοί, όντας στην πρώτη θέση του ομίλου τους (4-2-0), πάνω ακόμη και από την Γερμανία. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το εντός έδρας ματς με το αδύναμο Γιβραλτάρ στις 7/9. Ο προπονητής Ναβάλκα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Γεωργία, μαζί με ένα κράμα βασικών παικτών. Από τις απουσίες ξεχωρίζει αυτή του στόπερ Γκλικ της Τορίνο.

Η 23αδα της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Σέζνι, Μπόρουτς, Φαμπιάνσκι, Τίτον

Αμυντικοί: Πίστσεκ, Τζούκαλα, Μπροζ, Τσίονεκ, Γιανίτσκι, Κομορόφσκι, Παζντιάν, Κεντζιόρα

Μέσοι: Μπλαζτσικόφσκι, Γιόντλοβετς, Μίλα, Ρίμπους, Πέστσκο, Γκροζίτσκι, Κριτσόβιακ, Κουχάρτσικ, Ζιελίνσκι, Μπορίσιουκ, Μακτσίνσκι, Λινέτι

Επιθετικοί: Μίλικ, Λεβαντόφσκι, Καβνάτσκι, Τουζνίσκι

Έχει και πιο κάτω για την εθνική Ελλάδας, όπως μας απέδειξε το βράδυ του Σαββάτου, χάνοντας για δεύτερη φορά από τους ερασιτέχνες των Νησιών Φερόε εκτός έδρας με 2-1. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Μαρκαριάν, αλλά και πολλά κενά πίσω, δείχνοντας ότι η διαθέσει έχει χαθεί από αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ελλάδα παραμένει χωρίς νίκη σε έξι αγωνιστικές (0-2-4) και πλέον επιβάλλονται σαρωτικές αλλαγές από εδώ και στο εξής, ώστε να επανέλθει η εθνική σε καλύτερες ημέρες και στον δρόμο των επιτυχιών. Πολύς λόγος έγινε για την χρησιμότητα αυτού του φιλικού με την Πολωνία, από την στιγμή που η σεζόν ήταν μεγάλη και οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια τους. Αναμενόμενες οι αλλαγές και οι δοκιμές από τον προπονητή Μαρκαριάν.

Η 24αδα της Ελλάδας:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Καπίνο, Βελίδης

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Μώρας, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Ταυλαρίδης, Τασουλής

Μέσοι: Κατσουράνης, Τζιώλης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Κολοβός, Φούντας

Επιθετικοί: Μήτρογλου, Καρέλης

Εκτίμηση: Μπορεί η Ελλάδα να μην κερδίζει κανέναν, αλλά ευκαιρίες κάνει στα παιχνίδια της, όπως έγινε και κόντρα στα Νησιά Φερόε. Κρατάμε το goal/goal.

Μάθετε στο Foxbet όλες τις τελευταίες προσφορές της Mybet, ενημερωθείτε από τον πλήρη οδηγό της σελίδας και συμβάλετε με την ψήφο σας στην αξιολόγηση της εταιρίας.

Exit mobile version