Ο Χαριστέας θέλει να στηρίξει τον Άρη

Το «παρών» στην εκδήλωση για τα 101 χρόνια ιστορίας του Άρη έδωσε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Έλληνας στράικερ δήλωσε ανοιχτά την στήριξη του στο σύλλογο, δηλώνοντας τα εξής πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό: «Ναι, θα είμαι κι εγώ εκεί! Θα έρθω στο γήπεδο για να παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι, όπως πιστεύω πως πρέπει να είναι εκεί και να βοηθήσουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα».

Μεταξύ άλλων, αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαριστέας σκέφτεται να σταθεί και εμπράκτως στο σύλλογο, ίσως από ένα ιδιαίτερο πόστο, χωρίς να αποκαλύπτει τα σχέδιά του.

Διαβάστε επίσης την επιστολή που έστειλε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Άλεξ Κάλας, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση: «Όλοι όσοι συμμετέχουμε αυτή την περίοδο, έχουμε μεγάλη ευθύνη, ώστε οι σκέψεις και πράξεις μας να οδηγούν στην λήψη αποφάσεων. Παρά την μεγάλη απόσταση που μας χωρίζει, νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ. Καλή επιτυχία στην εκδήλωση και να είμαστε όλοι υγιείς, για να γιορτάσουμε τα 150 χρόνια του Άρη μαζί».

Exit mobile version