Ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού 2022 στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πλήθος στοιχμηματικών επιλογών για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στους ρυθμούς του 66ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού κινείται από σήμερα η Ευρώπη. Η καρδιά της μουσικής χτυπά στην Ιταλία και το Τορίνο, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο «Pala Alpitour», μια κλειστή αρένα πολλαπλών χρήσεων και χωρητικότητας 13,300 θέσεων, ενώ αναμένεται να ξεπεράσει τους 180 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Παρουσιαστές των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού θα είναι ο Ιταλός παρουσιαστής Αλεσάντρο Κατελάν, η τραγουδίστρια Λάουρα Παουζίνι και ο Βρετανός τραγουδιστής Mika.

Το παρών θα δώσουν σαράντα χώρες, με την Αρμενία και το Μαυροβούνιο να επιστρέφουν μετά την περυσινή απουσία τους, ενώ η Ρωσία αποκλείστηκε λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ιταλία φιλοξενεί τον διαγωνισμό, μετά το 1965 και το 1991, στη Νάπολη και την Ρώμη αντίστοιχα.

Η ελληνική συμμετοχή

Στον πρώτο ημιτελικό συμμετέχει η Ελλάδα, με το τραγούδι «Die Together» που θα ερμηνεύσει η Αμάντα Γεωργιάδη και θα εμφανιστεί 15η. Συνολικά θα διαγωνιστούν δεκαεπτά χώρες, από τις οποίες οι 10 που θα συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία συνολικά από κοινό και κριτικές επιτροπές, θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Στον σημερινό ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 22.00 συμμετέχει και η Ουκρανία, με το τραγούδι «Stefania» από το συγκρότημα «Kalush Orchestra».
Στον ημιτελικό της Πέμπτης συμμετέχει η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το «Ela Ela».

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και θα διαγωνιστούν 25 χώρες. Οι 10 που προκρίθηκαν από κάθε ημιτελικό, καθώς και οι «Big 5» Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία που προκρίνονται απευθείας.

Τα αποτελέσματα θα προκύψουν από το 50% της ψήφου των πενταμελών εθνικών κριτικών επιτροπών και από το 50% της επιλογής του τηλεοπτικού κοινού. Στον τελικό ψηφίζουν και οι σαράντα χώρες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, ανεξάρτητα από το αν προκρίθηκαν σε αυτόν ή αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, τόσο για τους ημιτελικούς όσο και για τον τελικό. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται οι νικητές των ημιτελικών, οι νικητές televoting, οι νικητές των εθνικών επιτροπών, οι χώρες που θα τερματίσουν τελευταίες στον 1ο/2ο ημιτελικό, οι χώρες που θα προκριθούν στον τελικό, αυτές που θα τερματίσουν στις 3 πρώτες θέσεις, το αν η Ελλάδα θα τερματίσει σε υψηλότερη θέση από τις Νορβηγία, Ολλανδία ή Ουκρανία, η νικήτρια χώρα του διαγωνισμού, η διπλή ευκαιρία για το νικητή, το να τερματίσει κάποια χώρα στους πρώτους 3/4/5/10, το δίδυμο κορυφής, το φόρκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης, το Ηead to Head χωρών (χώρα που θα λάβει την καλύτερη θέση) και το ποια χώρα θα τερματίσει σε υψηλότερη θέση από τους Βig Five.

Παράλληλα, στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την ελληνική συμμετοχή, όπως το να κερδίσει η Ελλάδα τον σημερινό ημιτελικό, το να τερματίσει στις 5 πρώτες θέσεις του τελικού και το να τερματίσει πρώτη από τις βαλκανικές χώρες.

Exit mobile version