Ολυμπιακός Euroleague: Για την επανεκκίνηση στη Μαδρίτη οι ερυθρόλευκοι…

Τη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός (21.45) για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να αφήσει πίσω τις διαδοχικές ήττες από τις Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα και να πάρει τη νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα.

Ζητούμενο για τους Πειραιώτες η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για το 2022, η οποία θα δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων τριών αγωνιστικών και παράλληλα θα τους διατηρήσει σε τροχιά τετράδας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-8 . Στις τελευταίες 10 επισκέψεις του στην Μαδρίτη μετρά μόλις δύο νίκες, ενώ στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου επικράτησε εντός έδρας με 74-68.

Στην προσπάθεια τους για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» υπολογίζουν ξανά στις υπηρεσίες των Παπανικολάου, Πρίντεζη, Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ.

Από την άλλη, η «βασίλισσα» τρέχει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, παραμένει αήττητη στην έδρα της και μετρά μόνο νίκες μέσα στο 2022 στην Ευρώπη.

Ωστόσο, το σύνολο του Πάμπλο Λάσο προέρχεται από την ήττα έκπληξη απέναντι στην Ανδόρα με 88-83 για το Ισπανικό πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η εβδομάδα περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Παρασκευή την Μπασκόνια, επίσης εκτός έδρας, και την Ρεάλ να υποδέχεται τη Ζενίτ.

Αγορές περιόδου, ειδικά παικτών και πολλές ακόμα στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης παίζει στο Pamestoixima.gr με πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται ο νικητής της 1ης ή της 2ης περιόδου, το over/under 2ης περιόδου, ο νικητής αγώνα και οι συνολικοί πόντοι, το χάντικαπ ημιχρόνου, ο πρώτος σκόρερ, τα εύστοχα τρίποντα του Σλούκα, τα ριμπάουντ του Ταβάρες, οι πόντοι του Βεζένκοφ και τα λάθη του Ερτέλ.

Exit mobile version