Ντοκιμαντέρ για τη θρυλική ταινία «Ρόκι» (video)

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ για την εμβληματική ταινία.

Πριν από 40 χρόνια κυκλοφόρησε η ταινία «Ρόκι», με σενάριο ενός άγνωστου ηθοποιού και μικρό μπάτζετ. Ωστόσο, κατάφερε να γίνει μια τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να γίνεται ίνδαλμα μιας γενιάς.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες, ο Αμερικανός ηθοποιός αφηγείται όσα βίωσε τότε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τον ίδιο στην παρουσίαση. Ο Σταλόνε στο ντοκιμαντέρ «40 Years of Rocky: The Birth of a Classic» θα διηγηθεί ιστορίες από τα γυρίσματα και θα περιγράψει πώς ήταν για τον ίδιο να υποδυθεί και να ταιριάξει στον ρόλο.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ο 73χρονος πια ηθοποιός, έχει αρκετές συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ενώ σε κάποια στιγμή επισημαίνει: «Είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος όταν ανακαλύπτεις ότι ο καλύτερος φίλος που είχες ποτέ είναι ένας χαρακτήρας που βγήκε από το μυαλό σου, κάποιος που ήταν εκεί στα δύσκολα και δεν σε εγκατέλειψε ποτέ».

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Ντέρεκ Γουέιν Τζόνσον, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για αυτή τη ταινία. Οι θεατές θα δουν νέες ιστορίες και αδημοσίευτο υλικό από τα βίντεο που είχε γυρίσει ο σκηνοθέτης καθώς και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων».

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου και θα προβληθεί από τις πλατφόρμες iTunes/AppleTV και Amazon.

Δείτε το τρέιλερ…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version