Μπελόν: Στο βάθος… άνοδος για Αιγινιακό

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την έλευσή του στο Αιγίνιο έκανε ο Ελβετός μέσος, που βάζει ψηλά τον πήχη και μιλά για το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Ένας από τους παίκτες που θα κοσμήσει τη Football League με την ποιότητά του και θα ανεβάσει επίπεδο τον Αιγινιακό είναι αναμφίβολα ο Νταμιάν Μπελόν, ένα από τα πλέον «ηχηρά» αποκτήματα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο 24χρονος Ελβετός χαφ, με θητεία σε Παναιτωλικό (ήρθε δανεικός για έξι μήνες με οψιόν αγοράς) και Βέροια, με δηλώσεις στο επίσημο σάιτ των κυανόλευκων υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αιγινιακό, διότι το ρόστερ έχει πολύ καλούς παίκτες και από τις λίγες ημέρες που βρίσκομαι εδώ θεωρώ ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, ίσως και από τα καλύτερα που έχω δει στην Ελλάδα. Νιώθω πολύ καλά διότι ο πρόεδρος και οι προπονητές είναι κοντά μου και θα προσπαθήσω από τη πλευρά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Σίγουρα ο δεύτερος γύρος αναμένεται να είναι πιο δύσκολος, ωστόσο και σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο θα διεκδικήσω το καλύτερο δυνατόν που είναι φυσικά αρχικά να εισέλθουμε στην τετράδα που οδηγούν στα πλέι-οφ. Στο βάθος είναι φυσικά και η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα αλλά προέχει να τερματίσουμε μέσα στις τέσσερις πρώτες θέσεις».
«Κομβικό σημείο με Νίκη»
Όσο για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου; «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι και οι αντίπαλοι θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς. Βέβαια είναι από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις στο σημείο που βρισκόμαστε γι’αυτό και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το ματς με αποτέλεσμα να ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Exit mobile version