«Μπαλωθιά» στην Πάτρα

O AO Χανιά επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και πλέον κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αναφορικά με την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί πέτυχαν μια τεράστια νίκη στο Παμπελοποννησιακό και σε συνδυασμό με την ήττα (3-0) της Ερμιονίδας από τον Παναιγιάλειο απέκτησαν τον πρώτο λόγο… για το ποιος θα τερματίσει τελικά τέταρτος και θα αποφύγει την αγχωτική διαδικασία των πλέι άουτ. Απεναντίας, οι «ροσονέρι» δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα του ενός πόντου στα πλέι οφ.

Στο 27ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη, ο Κοντέων πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Γεωργακόπουλου, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ωστόσο, οι Αχαιοί ευτύχησαν να απαντήσουν γρήγορα αφού επτά αργότερα, ο Μαρουκάκης έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1. Το τελικό 2-1, διαμόρφωσε ο Καραγιάννης στο 56ο λεπτό, με τους «κυανόλευκους» να σφραγίζουν ένα τρίποντο… χρυσάφι.

Πλέον απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να διαμορφωθεί το παζλ των πλέι άουτ.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Κάργας, Σούλης (77′ Αναστασόπουλος), Κοντοχρήστος, Μπαλού, Γκαντιάγκα (77′ Κορέτας), Χοτζάλι (59′ Ντα Κόστα), Κυβελίδης, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

ΑΟ Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Σακελλαρίου (46′ Ενγκουέμ), Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Γκονζάλες, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (82′ Εσόνο), Κρητικός

Exit mobile version