Μπάσιμο… υπέρβασης ο Αιγινιακός

Θεμέλια και υποψηφιότητα για άνοδο βάζει η ομάδα της Πιερίας, που με γκολ του… συνήθους υπόπτου Χρήστου Κουτσοσπύρου έκανε το «δυο στα δυο» στα πλέι οφ, νικώντας τον Φωστήρα με 1-0 στο απόρθητο κάστρο της.

Φουλ για άνοδο ο Αιγινιακός. Η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη δεν πέταξε στα… σκουπίδια το διπλό της πρεμιέρας των πλέι οφ με τη Νίκη Βόλου, δίνοντας αξία και αντίκρισμα με ακόμα ένα τρίποντο στο… σακούλι. Οι κυανόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την ώθηση του «Γιάννης Παραλυκίδης», ξεπέρασαν με 1-0 το εμπόδιο του Φωστήρα (δεύτερη εκτός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ για την ομάδα του Ταύρου) και ατενίζουν αισιόδοξα τη συνέχεια.
Τη διαφορά για την ομάδα της Πιερίας έκανε και πάλι ο έμπειρος «μπόμπερ» Χρήστος Κουτσοσπύρος, που κάνει αυτό που ξέρει καλά και για το οποίο αποκτήθηκε, να είναι συνεπής στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα. Εκμεταλλευόμενος στο 55΄ με σουτ μια από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και απαλλάσσοντας από το άγχος τους γηπεδούχους.
Καθοριστική για την έκβαση του ματς ήταν και η αποβολή του Ζιαμπάρη στο 57΄ για τους φιλοξενούμενους, για αντικανονικό «στοπ» στον Μανζάνο, ενώ ο Αιγινιακός είχε και δοκάρι, στο 35΄ μετά από… καραμπόλα απομάκρυνσης του Μουστόγιαννη στο στήθος του Φαμπίνιο.
Πάντως, ο Φωστήρας στάθηκε αρκετά καλά, έχοντας στο 10΄ ένα σουτ του Λύρα που πέρασε άουτ. Στο 19΄ άστοχο ήταν το σουτ του Γκέσιου για το Αιγίνιο, όπως και εκείνο του Ζούρκου στο 29΄. Στο 47΄ ο Τόλιος έδιωξε το φάουλ του Γκίνο σε κόρνερ, ενώ στο 67΄ μπλόκαρε το σουτ του Κακαρά. Τέλος, στο 88΄ ο Πέντα σούταρε άουτ. Διαιτητής ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).
Κουτσοσπύρος: Θέλουμε φρεσκάδα, πήραμε ώθηση
«Ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαστε χαρούμενοι. Δείξαμε λίγο κουρασμένοι από κάποια προηγούμενα ματς και νομίζω ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φρεσκάδα. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες, για περισσότερα γκολ, αλλά κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε, παίρνοντας ώθηση μετά από δυο επιτυχίες» ανέφερε μετά το παιχνίδι στην κάμερα του ΟΤΕ TV ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, , Σαμαράς, Λιόλιος, Χατζής, Ζούρκος (77′ Πέντα), Μανζάνο (89′ Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62′ Μπελόν), Κουτσοσπύρος.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιαννιώτης, Γκίνο (85′ Μπαστάνης), Ρουγκαλάς, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58′ Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.

Exit mobile version