Με διπλό στην Τουρκία η σημερινή πρόταση

Καλή εβδομάδα από την ομάδα του Foxbet.

Σε εβδομάδα κυπέλλων μπαίνουμε σήμερα, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου θα ψάξουμε να βρούμε μια ευκαιρία. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Μπεσίκτας

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Γκεντσλερμπιρλίγκι): 2Ν–2Ι–5Η

Καθόλου άσχημη η πορεία της Γκεντσλερμπιρλίγκι μέχρι στιγμής, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος την έφερε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Πριν από αυτήν απέσπασε τον βαθμό στην έδρα της αξιόλογης Μερσίν με 1-1, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπεράτ Τοσούν στο 51′, αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 77′. Η ομάδα της Άγκυρας παραμένει για πέντε αγωνιστικές αήττητη (2-3-0), το καλύτερο φετινό της σερί και με καλή ψυχολογία θα υποδεχθεί την τρίτη της βαθμολογίας Μπεσίκτας. Μοναδικό απόκτημα της μέχρι στιγμής ο εξτρέμ Λαντέλ από την Ορντούσπορ και όλα δείχνουν ότι θα έχει μια ήρεμη σεζόν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η μεταγραφή της ομάδας λείπει με την εθνική Γουινέας στο Κόπα Άφρικα, ενώ τιμωρημένος είναι ο πολύτιμος επιθετικός Στάνκου. Εδώ και καιρό εκτός ο τραυματίας χαφ Ιλερί.

Απουσίες: Ιλερί (Μ, 1/0), Λαντέλ (Μ), Στάνκου (Ε, 16/6)

Η Μπεσίκτας έχασε σε ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή την φορά από την Γκεντσλερμπιρλίγκι εντός έδρας με 2-0. Προερχόταν από εφτά διαδοχικές επιτυχίες και μαζί με την ήττα χάθηκε απόλεσε και την πρωτιά στην βαθμολογία. Δέχθηκε και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 62′. Για το κύπελλο κέρδισε με 4-1 την Ντεμίρσπορ, ενώ ενισχύθηκε με την απόκτηση του στόπερ Μιλόσεβιτς από την Αϊκ Στοκχόλμης και του μπακ Οπάρε, που έχει περάσει από την Πόρτο και την Σταντάρ Λιέγης. Έπιστροφή στο πρωτάθλημα σήμερα με την δύσκολη αποστολή στην Άγκυρα απέναντι στην Γκεντσλερμπιρλίγκι. Ο προπονητής της ομάδας Σλάβεν Μπίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο χαφ Κάβλακ, ενώ τραυματίας είναι ο επίσης χαφ Ουϊσάλ και ο φορ Πεκτεμέκ.

Απουσίες: Κάβλακ (Μ, 14/1), Ουϊσάλ (Μ, 10/0), Πεκτεμέκ (Ε, 7/1)

Εκτίμηση: Άνετη πλέον βαθμολογικά η Γκεντσλερμπιρλίγκι και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την Μπεσίκτας να επιστρέψει στις νίκες. Προβάδισμα στο διπλό.

Και μην ξεχνάτε ό,τι, στο Foxbet θα βρείτε καθημερινά προγνωστικά για στοιχημα Live από το Φαντομά.

Exit mobile version