Με… απωθημένα Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου (video)

Σταύρωσαν τα σπαθιά τους στο Αιγίνιο η ομάδα της Πιερίας και οι Θεσσαλοί, μένοντας άσφαιροι (0-0) και χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή (συμπληρώνοντας αντίστοιχα τέσσερα και πέντε ματς χωρίς νίκη).

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Αιγινιακός, πέντε από την πλευρά του ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι δυο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Γιάννης Παραλυκίδης» και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην άνοδο. Αμφότερες ήταν κουρασμένες (αν και η ομάδα της Πιερίας είχε αλλαγές στα Χανιά και έκανε ροτέισον) και αγχωμένες, παρουσιάζοντας μέτριο θέαμα.
Σε ένα «κλειστό» ματς χωρίς κλασικές φάσεις, πιο απειλητική ήταν η ομάδα του Νίκου Παντέλη, με τον Μπρέσκα στο φινάλε του α΄ μέρους, ενώ στο 91΄ ο Λιόλιος των κυανόλευκων πήρε δυο κίτρινες και αποβλήθηκε, την πρώτη για δυνατό μαρκάρισμα και τη δεύτερη για εξύβριση σε διαμαρτυρία.
Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 2΄ για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Γκέσιου να αποκρούεται από τον Γκίτκο, ενώ στο 7΄ η κεφαλιά του Ιωάννου για τους ερυθρόλευκους πέρασε άουτ. Στο 16΄ ο Τόλιος έδωσε τη λύση στην αδύναμη κεφαλιά του Μόνχε και στο 22΄ ήταν σειρά του Γκίτκου να αντιδράσει θετικά στην κεφαλιά του Κουτσοσπύρου. Στο 42΄ ο Μπρέσκα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση αλλά από καλή θέση σούταρε πάνω στον εξερχόμενο Τόλιο σχετικά βεβιασμένα, στην καλύτερη φάση για το 0-1. Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, δείγμα της κούρασης και του… σεβασμού-φόβου της μιας ομάδας προς την άλλη, αφού έθεσαν αμφότεροι ως προτεραιότητα να μην ηττηθούν. Διαιτητής ήταν ο Τοπούζης (Θράκης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κωνσταντινίδης (23΄ λ.τ. Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Λιόλιος, Μανζάνο (46΄ Μπελόν), Φαμπίνιο, Πέντα, Λαζαρίδης, Γκέσιος (59΄ Γεωργίου), Κουτσοσπύρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός (46΄ Ζέρης), Γιαλούσης, Κωστούλας, Ρόκας, Κριστομπάλ (64΄ Κατσίκης), Πινδώνης, Μόνχε, Μπρέσκα, Ιωάννου (77΄ Γκούρμα).

Exit mobile version