Κυριάκος: «Από δικά μας λάθη χάθηκε το ματς»

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Τάσος Κυριάκος παραδέχτηκε την κακή εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο.

Ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για την ήττα από την Καβάλα χαρακτήρισε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μιλώντας στον Arena FM 89,4.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Αυτή η αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν.Θέλω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Καβάλα και μας συμπαραστάθηκε αλλά και γενικότερα από όλο τον κόσμο του Ηρακλή. Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό που πάθαμε στην Καβάλα, καμία ομάδα δεν είναι εύκολη, οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το κακό αποτέλεσμα χθες(30/9), είμαστε εμείς.

Την ώρα που δεχτήκαμε το γκολ χάσαμε την ηρεμία μας, αποκλειστικά από δικά μας λάθη χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να μπαίνουμε με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση και να καθαρίζουμε τα ματς από τα πρώτα λεπτά. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για δικαιολογίες, από δω και πέρα πρέπει να προετοιμαστεί ο κάθε ένας κατάλληλα αλλά και όλοι μαζί και να κοιτάξουμε μπροστά. Ο κάθε ένας πρέπει να κοιτάει να κάνει όσο καλύτερα την δουλειά του μέσα στο γήπεδο.

Είναι πολύ διαφορετικά να ξέρεις ότι πρέπει να τερματίσεις στις πρώτες θέσεις και μετά στην ουσία θα πρέπει να ξεκινήσει ένα ακόμα μίνι πρωτάθλημα, αυτό θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο. Πιο πριν ήξερες ότι άμα έβγαινες πρώτος ανέβαινες ότι και να γίνει. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Exit mobile version