Κερδίζει και… περιμένει ο Πανσερραϊκός

Νίκη για να ελπίζουν μέχρι τέλους στην άνοδο θέλουν τα «λιοντάρια» στην Ευκαρπία με τον σχεδόν υποβιβασμένο Μακεδονικό. «Στοιχειωμένη φέτος η Θεσσαλονίκη, με δυο ήττες από Αγροτικό Αστέρα-Ηρακλή Αμπελοκήπων!

Έχοντας το… αυτί στο Σιδηρόκαστρο και ελπίζοντας σε «γκέλα» του Αγροτικού Αστέρα απέναντι στον Εθνικό, ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται την Κυριακή στην Ευκαρπία με τον Μακεδονικό. Οι Σερραίοι φυσικά προέχει καταρχήν να μην κάνουν άλλα… δώρα οι ίδιοι, αφού κάπως έτσι διαμορφώθηκε το μείον τέσσερα στη βαθμολογία πριν δυο αγωνιστικές, όταν οι Ευοσμιώτες έφεραν ισοπαλία στην Πετρούσα, αλλά αντί να μικρύνει η ψαλίδα μεγάλωσε κατά ένα βαθμό ακόμα, δεδομένου ότι οι ίδιοι έχαναν στους Αμπελόκηπους.
Ο Ανδρέας Παντζιαράς περιμένει σοβαρότητα και να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος, παρότι δείχνει με το ενάμισι πόδι να έχει υποβιβαστεί. Εκτός μάχης για τα «λιοντάρια» θα μείνουν οι τιμωρημένοι Μιλένκοβιτς και Τριανταφύλλου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τάντιτς και Κατσαβάκης, που πιθανότατα θα προφυλαχθούν. Αντίθετα, δεδομένα γυρνά από τιμωρία ο Σ. Τσιμίκας.
Δυο ήττες στη Θεσσαλονίκη, που πληγώνει!
Η πιθανή ενδεκάδα για τους ερυθρόλευκους, που θέλουν να… ξορκίσουν την «κατάρα» στη Θεσσαλονίκη φέτος (δυο ήττες από Αγροτικό Αστέρα και Ηρακλή Αμπελοκήπων σε ισάριθμα ματς), θα απαρτίζεται από τους Μπίμπη, Γαλακτερό, Τσαούση, Κασμερίδη, Γκάγκα, Δαγκούλη, Σ. Τσιμίκα, Ρούμπο, Γιαννόπουλο, Γκόγκα και Κωνσταντινίδη, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Κ. Τσιμίκας, Κράββαρης, Ασλανίδης και Μπονέρης.

Exit mobile version