Καλαϊτζίδης: «Δεν είναι επίτευξη η άνοδος»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη στον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο 58χρονος τεχνικός τόνισε πως δεν αποτελεί επίτευγμα για τον Άρη το να κερδίσει το εισιτήριο από την Γ’ Εθνική στη Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είχαμε ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο, μετά όμως βρήκαμε τον ρυθμό μας, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο και νομίζω πως από εκεί και μετά ο Άρης άρχισε να συνεργάζεται καλά και να δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για φάσεις εκτέλεσης. Ήρθαμε, λοιπόν, σ’ ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας σ’ αυτό το ευρύ σκορ, το οποίος όμως δεν δηλώνει τίποτα περισσότερο, απλά μας δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες που έχουμε, ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη NOVA.

Σχετικά με τον στόχο της ανόδου, σημείωσε: «Θα πω ότι δεν θα είναι επίτευγμα να κερδίσει ο Άρης την άνοδο απ’ αυτή την κατηγορία». Όσο για την παρουσία του Μάουρο Πόι, υπογράμμισε: «Οι δυνατότητες του Μάουρο είναι δεδομένες και ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί σε αυτή την πάρα πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται σήμερα. Σε ό,τι αφορά στο θέμα των καρτών του, δεν θεωρώ ότι πήραμε κάποιο ρίσκο. Το σημαντικό είναι η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης».

Exit mobile version