Και τώρα… Europa League

Τρία αποτελέσματα ήθελε ο Ολυμπιακός αλλά η Άρσεναλ πανηγύρισε το μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη με 3-0και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Στο 24′ ο Φλαμινί έπιασε το σουτ με τη μία αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η Άρσεναλ, έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Ζιρού. Στην επανάληψη ο Βενγκέρ λαχτάρισε με τον τραυματισμό του σκόρερ της ομάδας του, αλλά εκείνος συνέχισε κανονικά και… ξαναχτύπησε στο 49′. Ο Κάμπελ «χόρεψε» την άμυνα του Ολυμπιακού, έβγαλε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Ζιρού, ο οποίος με αριστερό πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Ρομπέρτο γράφοντας το 2-0. Στο 66′ η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Ομάρ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα από την οποία δεν αστόχησε ο Ζιρού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (72 Ντομίνγκεζ), Φορτούνης, Πάρντο (86′ Φιμπόγκασον), Σεμπά (77′ Ερνάνι), Ιντέγε
ΆΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγερίν, Κοσιενλί, Μετεσάκερ, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Οζίλ, Γουόλκοτ (72 Γκιμπς), Κάμπελ (90″ Τσάμπερλεν), Ζιρού (90 Τσέιμπερς)

Exit mobile version