Καθάρισε και στη λάσπη… το Μαρτίνο

Ο Οπούντιος Μαρτίνου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Άρτας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου συνεχίζουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις, όντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά από την τρίτη θέση στους πέντε πόντους, ενώ απεναντίας, το συγκρότημα της Αναγέννησης βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα είχε μετατρέψει το γήπεδο σε λίμνη. Οι γηπεδούχοι αφού πέταξαν ένα ημίχρονο στα σκουπίδια βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′, όπου ο Καπός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια το Μαρτίνο ενέτεινε τις προσπάθειες του για δεύτερο γκολ και στο 91′ τελικά τα κατάφερε, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Καπός, θα βρει υπέροχα τον Κόκα, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (λ.τρ. 86′ Μιμιγιάννης), Νικολόπουλος, Βλάχος, Καπός, Κλωτσοτήρας (λ.τρ. 39′ Κόκα), Καντού (83′ Πέππας)

Αναγέννηση Άρτας (Νίκος Λάππας): Μπαντής, Κατσαδούρος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Ζάχος(67′ Μανιώτης).

Πηγή: Efthia.gr

Exit mobile version