Ηρακλής: Οι επενδυτές και οι όροι

Η επενδυτική ομάδα που έχει ως εκπρόσωπό της τον Στέλιο Αραμπατζή, με επιστολή της προς την κυανόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστό ό,τι ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Το θολό τοπίο στα διοικητικά του Ηρακλή, μετά την ανακοίνωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου περί αποχώρησής του από το σύλλογο, παραμένει. Μέχρι στιγμής δεν έχει τουλάχιστον επίσημα κανένας δείξει ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες του «Γηραιού». Την Παρασκευή ωστόσο, ο Στέλιος Αραμπατζής (έχει τη θέση του εκπροσώπου μίας επιχειρηματικής ομάδας που ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα), έστειλε μία επιστολή, που φέρει την υπογραφή του και μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η παρούσα διοίκηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και όσο δεν το καταλαβαίνει και δεν αποχωρεί έγκαιρα, το μόνο που πετυχαίνει είναι να ακυρώνει και ότι θετικό προσέφερε την περασμένη περίοδο. Καλούμε τον κ. Παπαδόπουλο να αποχωρήσει, ώστε να αποδεσμευτεί ο ίδιος από τα χρέη που δημιούργησε και να ανοίξει τον δρόμο της εξυγίανσης και της προόδου. Αυτή θα είναι η μέγιστη προσφορά του, αλλά και ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να προασπίσει τα προσωπικά του συμφέροντα. Καλούμε και όσους ενδιαφέρονται πραγματικά, τη διοίκηση του ερασιτέχνη, τους συνδέσμους φιλάθλων, αλλά και κάθε επώνυμο και ανώνυμο φίλαθλο, να αντιδράσουν έγκαιρα, ειρηνικά, αλλά και αποφασιστικά, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό χρονικό περιθώριο να συνεχισθεί η πορεία διάλυσης. Η προσπάθειά μας το καλοκαίρι να ανατεθεί η διοίκηση του Ηρακλή σε ανθρώπους που προέρχονται από αυτόν και έχουν τα εχέγγυα και τη διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά, λοιδορήθηκε και πολεμήθηκε ανέντιμα. Παρά ταύτα διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε παρόντες, έτοιμοι να αναλάβουμε δράση και αποφασισμένοι. Την επόμενη μέρα της πραγματικής του παραίτησης, αναλαμβάνουμε τη διοίκηση και πάμε μπροστά».
Δυο οι όροι- «Μόνο σοβαρές προτάσεις»
Η ΠΑΕ Ηρακλής, από τη μεριά της τονίζει ότι εμμένει στην απόφαση που είχε πάρει το περασμένο καλοκαίρι, απέναντι στην συγκεκριμένη κίνηση, τονίζοντας ότι δεκτές προς συζήτηση για την μεταβίβαση των μετοχών, θα γίνονται μόνο σοβαρές προτάσεις που αφορούν το μέλλον.
Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος των κυανόλευκων, Σάκης Ελευθεριάδης, κάλεσε τον Στέλιο Αραμπατζή και την ομάδα του να δώσουν το «παρών» την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία της Μίκρας. Ωστόσο για να προχωρήσουν σε συζητήσεις έθεσε δύο απαράβατους όρους. Ο πρώτος είναι να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή τη κίνηση και δεύτερον να δώσουν εγγυητική επιστολή που να αναγράφει ποσό που θα είναι ικανό να δώσει μέλλον στο «αύριο» της ομάδας.
Εκτός μάχης ο Σαββίδης
Στα αγωνιστικά, οριστικά νοκ άουτ για το ματς της Δευτέρας με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ τέθηκε ο Νίκος Σαββίδης που δεν προπονήθηκε ούτε και την Παρασκευή, αφού δεν ξεπέρασε τους πόνους στη μέση. Αντίθετα, ο Δημήτρης Κοντοδήμος έβγαλε χωρίς προβλήματα όλη την προπόνηση και υπολογίζεται. Από κει και πέρα, αμφίβολος παραμένει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ στους απόντες θα προστεθεί ο Σάββας Σιατραβάνης.

Exit mobile version