Ηρακλής: Διαζύγιο με Ονουάτσι

Στην έξοδο από τον «Γηραιό» ο έμπειρος Νιγηριανός επιθετικός, που έλυσε το συμβόλαιό του, αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και αναχωρεί για Βέλγιο. Έξω με Κέρκυρα οι Σαββίδης, Σκόρτσα, Τάι, Κηπουρός, Μπάμπα, γυρνούν Ζάχορα-Παπαστεριανός.

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί πλέον ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, που την Τρίτη βρέθηκε στη Μίκρα όχι για προπόνηση, αλλά για να λύσει το συμβόλαιό του. Το κλίμα ήταν τεταμένο τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον έμπειρο Νιγηριανό επιθετικό και τον «Γηραιό», αφού είχε έντονο διάλογο με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη. Στον Ονουάτσι καταλογίστηκε αδιαφορία μετά το ματς με τον Αιγινιακό και κατηγορήθηκε ότι δεν πρόσφερε φέτος τα αναμενόμενα. Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει μια λύση λιγότερη για τη συνέχεια των πλέι οφ, με τον Αφρικανό να μαζεύει τα πράγματά του και να αναχωρεί άμεσα για Βέλγιο.
Στα αγωνιστικά, για τον «τελικό» της Τετάρτης με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, όπου η δεύτερη νίκη στα πλέι οφ (μετά της πρεμιέρας με τον Φωστήρα) είναι μονόδρομος, δεν υπολογίζονται από τους κυανόλευκους οι τραυματίες Τάι, Σκόρτσα, Μπάμπα, Κηπουρός, αλλά και ο τιμωρημένος Σαββίδης, ενώ γυρνούν οι Ζάχορα και Παπαστεριανός. Στην 20μελή αποστολή του Ηρακλή συμπεριλήφθηκαν οι Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κουρούπης, Κουρδάκης, Παπαστεριανός, Κοντέων, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ματσούκας, Σιατραβάνης, Ζάχορα, Κολίτσι, Τσιλιανίδης, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Παληγεώργος, Χιονίδης, Αποστολίδης και Κραγιόπουλος.

Exit mobile version