Ζαγναφέρης: Δείχνει το δρόμο στο Μακεδονικό

Για τη φιλική νίκη ψυχολογίας, με 2-1 κόντρα στον Άρη με δυο δικά του γκολ, αλλά και την αδυναμία για τρίποντο σε εφτά ματς πρωταθλήματος, μίλησε ο νεαρός επιθετικός των πράσινων.

Ο πρωταγωνιστής του Μακεδονικού στη φιλική νίκη με τον Άρη στην Ευκαρπία την Τετάρτη (2-1) ήταν ο Γιάννης Ζαγναφέρης (στο κέντρο της φωτό). Ο 21χρονος επιθετικός, που ήρθε το καλοκαίρι από τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Ερασιτέχνες Ξάνθης και Ηρακλή, με δηλώσεις του στο dokari.gr ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη φιλική νίκη και τα δυο γκολ μου με τον Άρη, δε θα τα άλλαζα εύκολα με κάτι. Είχα καιρό να σκοράρω, στο πρωτάθλημα δεν βρήκα δίχτυα ακόμα. Ελπίζω αυτή η νίκη, έστω και φιλική, να μας δώσει ώθηση, αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Να δείξει το δρόμο και σε μένα και στο Μακεδονικό για τα επίσημα ματς. Χρειαζόμαστε βαθμούς και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να αρχίσει η αντεπίθεση. Αφού νικήσαμε τον Άρη, γιατί να μην μπορούμε να κερδίσουμε και τον οποιονδήποτε στον όμιλό μας φέτος; Πάντως, την επόμενη αγωνιστική έχουμε δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό. Με επίγνωση των δυσκολιών, θέλουμε κάτι θετικό».
«Έπρεπε ψηλότερα, αλλά υπάρχει δρόμος»
Για να συνεχίσει ο Ζαγναφέρης: «Ως τώρα δεν έχουμε τρίποντο λόγω απειρίας, συγκυριών και ίσως κακής ψυχολογίας λόγω πίεσης. Όποιος βλέπει τους αγώνες μας, αντιλαμβάνεται τι συχνά χάνουμε άδικα και στις λεπτομέρειες και ότι έπρεπε να είμαστε ψηλότερα. Φυσικά, δεν κρίθηκε κάτι, υπάρχει μπροστά μας ενάμισι γύρος. Είναι κάπου θέμα πίστης στις δυνάμεις μας, αφού το ταλέντο περισσεύει. Πρέπει να μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στα ματς. Είμαστε ενθουσιώδεις και φιλόδοξοι, ενώ έχουμε καλή φυσική κατάσταση».

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version