Εύκολη και γρήγορη συνταγή για Lemon Pie

Η καλύτερη και πιο γρήγορη Lemon Pie

Υλικά:

• 1,5 πακέτο μπισκότα digestive
• 125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
• 400γρ. γιαούρτι (2 κεσεδάκια)
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 1 ζουμερό λεμόνι

Εκτέλεση:

• Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο multi και λιώνετε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα.
• Ενώνετε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα απλώνετε σε ένα στρογγυλό ταψάκι ή ταρτιέρα (και στα τοιχώματα) και το βάζετε στο ψυγείο.
• Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό από το λεμόνι.
• Αφού ανακατέψετε καλά τα υλικά απλώνετε το μείγμα πάνω στην τραγανή βάση με τα μπισκότα και ξαναβάζετε στο ψυγείο για να σφίξει.
Tip: Καλό είναι να αφήσετε το γλυκό στο ψυγείο 3-4 ώρες για να παγώσει καλά, πριν το σερβίρετε. Μπορείτε να γαρνίρετε με λίγο ξύσμα λεμονιού.

Πηγή: www.karditsa24.gr

Exit mobile version