Ενας άσος από την Ιρλανδία για κέρδη

Από την Ιρλανδία η σημερινή μας στοιχηματική πρόταση…

Λόγω εθνικών ομάδων, η ποδοσφαιρική δράση έχει σταματήσει μεσοβδόμαδα. Όχι βέβαια σε όλη την Ευρώπη, μιας και στην Ιρλανδία παίζουν και σήμερα ποδόσφαιρο. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Λόνγκφορντ – Μπρέι

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Λόνγκφορντ): 3N-2I-1HΖ

Πρώτος πόντος στην μεγάλη κατηγορία για την Λόνγκφορντ, το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Λίμερικ. Παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ 21′ και 40′, ωστόσο εμφανίστηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και απάντησε σε αμφότερες με τον Ο΄Σάλιβαν στο 25′ και 59′. Όλοι στον σύλλογο των νεοφώτιστων ευελπιστούν σε μια απαρχή για μια καλύτερη συνέχεια, αφού είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σαφώς και δεν την τρομάζει το εμπόδιο της Μπρέι. Κανονικά διαθέσιμος ο τερματοφύλακας Χαντ. Αυτό σημαίνει πλήρη αποστολή για την τεχνική ηγεσία της Λόνγκφορντ.

Απουσίες: –

Η απόλυτη απογοήτευση είναι μέχρι στιγμής η Μπρέι, όπως φανερώνεται και από το 3/3 που έχει σε ήττες στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στον τελευταίο της αγώνα έχασε μπροστά στο κοινό της από την Μποέμιαν με 1-0, δεχόμενη το γκολ στο 70′ της αναμέτρησης. Μάλιστα αγνοεί την χαρά του γκολ στο διάστημα αυτό και η σεζόν προμηνύεται δύσκολη από όλες τις απόψεις. Απέναντι στην Λόνγκφορντ θα ψάξει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, αλλά κανένα παιχνίδι γι αυτήν δεν είναι εύκολο φέτος. Για μια ακόμη αγωνιστική, ο προπονητής της ομάδας Άλαν Μάθιους δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Λίγα πράγματα για την Μπρέι, που θα περάσει δύσκολες στιγμές στην έδρα της νεοφώτιστης Λόνγκφορντ. Προβάδισμα στον άσο, για μεγαλύτερες αποδόσεις ο ασιατικός άσος της Λόνγκφορντ με -1.

Διαβάστε στο Foxbet την αξιολόγηση του Incasino με αναλυτικές πληροφορίες, πλήρη βαθμολογία και όλες τις τελευταίες προσφορές.

Exit mobile version