Δόξα Δράμας: Καταγγελίες για… ενόχληση με αιχμές για Άρη

Φωτιές άναψε ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Ηλίας Χατζηελευθερίου, με τις δηλώσεις του ότι υπήρξε… κρούση από τον Άρη για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στις Σέρρες.

Η άνοδος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα κριθεί την Κυριακή (17/5) στην τελευταία αγωνιστική, με τους «μαυραετούς» να παίζουν το ρόλο… ρυθμιστή. Ο ισχυρός άνδρας των Δραμινών μίλησε στο Αθλ. Μετρόπολις Σερρών και αποκάλυψε:

«Έχουμε ενοχληθεί και αυτό είναι αναμενόμενο. Όπως και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος υπήρχαν 5-6 ομάδες που ζήτησαν να τις βοηθήσουμε», δήλωσε ο Ηλίας Χατζηελευθερίου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα που ήθελε να δώσει πριμ στη Δόξα ήταν ο Άρης, είπε: «Φυσικά και είναι ο Άρης. Ποιος άλλος; Η Καβάλα; Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Έχουμε δεχθεί ανεπίσημες ανεπίσημες κρούσεις για το παιχνίδι της Κυριακής.Δεν ξέρουμε ακόμα το κατά πόσο ευσταθούν. Κάποια άτομα έχουν επικοινωνήσει με δικούς μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην χρηματιστούν δικοί μας παίκτες για να χάσουν, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει».

Exit mobile version