Δόξα Δράμας: Γύρισαν Ετόφ-Κίκοφ

Επέστρεψαν από την πατρίδα τους οι δυο Βούλγαροι παίκτες των «Μαυραετών». Εξιτήριο για Μουδούρογλου, φιλικό με Νέστο στη Χρυσούπολη τη Μ. Τετάρτη και τουρνουά ανθρωπιάς τη Μ. Πέμπτη.

Σε χαλαρό τέμπο κυλούν οι προπονήσεις συντήρησης στη Δόξα Δράμας, με τον Γιώργο Κουδούνη να αποφασίζει μέσα στις επόμενες μέρες, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, το πότε θα πέσει η αυλαία για φέτος. Ήδη επανεντάχθηκαν στους «Μαυραετούς» οι Γιορντάν Ετόφ (φωτο) και Στέφαν Κίκοφ, που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Βουλγαρία με άδεια, ενώ από το πρόγραμμα λείπουν οι τραυματίες Μένκα και Χαραλαμπίδης. Παράλληλα, ο Σάββας Μουδούρογλου, που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά θα μείνει ένα διάστημα εκτός προπονήσεων.
Την ίδια στιγμή, «κλείστηκε» φιλικό για τη Μ. Τετάρτη στη Χρυσούπολη με το Νέστο, στον οποίο υπάρχουν παλιοί γνώριμοι, όπως οι Αντώνης Κασδοβασίλης (προπονητής) και Αντώνης Μαχαιρούδης (παίκτης), ενώ τη Μ. Πέμπτη θα δοθεί τουρνουά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με τη συμμετοχή των Πανδραμαϊκού, Ατρόμητου Περιθωρίου, παλαιμάχων της Δόξας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Βεβαίως, εκείνο που «καίει» τους Δραμινούς είναι το τι μέλλει γενέσθαι σε διοικητικό επίπεδο.

Exit mobile version