Δυνατό ταμείο την Κυριακή, δυνατή πρόταση της Δευτέρας

Δυνατό το ταμείο της Κυριακής, πάμε να δούμε με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε κέρδη και απόψε…

Καλή εβδομάδα από την ομάδα του Foxbet. Πέρασαν τα δύσκολα σημεία χθες, το Χ2 της Λίβερπουλ κοντά σε απόδοση 2, ενώ η ισοπαλία στην Κύπρο πλήρωνε κοντά στο 3. Bonus το Α.Σ 0-0 το οποίο και επιβεβαιώθηκε. Καλό κέρδος μας άφησε η Κυριακή, πάμε να δούμε τι θα μας «δώσει» η Δευτέρα.

Καρλσρούη – Ντάρμσταντ

Α΄ Γύρος: Ντάρμσταντ – Καρλσρούη 0-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Καρλσρούη): 1Ν-0Ι-0Η

Την χειρότερη της εμφάνιση έκανε η Καρλσρούη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άουε. Κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο, όπου και έμεινε πίσω στο σκορ, ανέβασε στροφές στην επανάληψη και ισοφάρισε με τον Τόρες. Αναγκασμένη να κυνηγήσει την νίκη στην συνέχεια, ανοίχτηκε με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο ακόμη γκολ. Το αήττητο των 12 αγωνιστικών τερματίστηκε στο χειρότερο σημείο, με την Καρλσρούη να πέφτει ξανά στην 4η θέση και να ψάχνει την νίκη που θα την φέρει μία ανάσα από την Μπουντεσλίγκα. Sold- out το σημερινό παιχνίδι, με τον προπονητή Καουζίνσκι να δίνει χαρακτήρα τελικού, «Παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς. Είμαστε όλοι έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη». Έχασαν προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας οι βασικοί μέσοι Πέιτζ και Γιάμπο και είναι αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι, με τον πρώτο να υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για να αγωνιστεί. Σε στάδιο αποθεραπείας ο μέσος Μπάρυ, εκτός παραμένει και ο μέσος Σαλάχι.

Απουσίες: Κέμπε (Α, 13/0), Τράουτ (Α, 4/0), Μπάρυ (Μ, 4/0), Σαλάχι (Μ, 4/0), Πέιτζ (;) (Μ, 24/0), Γιάμπο (;) (Μ, 29/5)

Η κόντρα της με την Καϊζερσλάουτερν ξεκίνησε με άσχημο τρόπο. Από απ΄ ευθείας κόρνερ έμεινε πίσω στο σκορ αλλά στην Ντάρμσταντ είναι μαχητές. Μάζεψαν γρήγορα τα κομμάτια τους, πήραν την νίκη με 3-2 και στο σημερινό παιχνίδι ψάχνουν τον ένα βαθμό. Αυτή την φορά όχι όμως για να διατηρήσει την 3η θέση αλλά για να περάσει στην 2η θέση και να κυνηγήσει την απ΄ευθείας άνοδο. Η αγωνιστική κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, καθώς μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι ενώ εκτός έδρας αγνοεί την νίκη για πάνω από δύο μήνες. Άλλα όλα αυτά είναι στατιστική. Και για την Ντάρμσταντ δεν μετράνε. Για μία ομάδα που το παθός και η διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι είναι πάνω απ΄ όλα, όχι δεν μετράνε. Σοβαρότατη η απουσία του βασικού αμυντικού Σούλου, που αντίκρισε στο προηγούμενο παιχνίδι την πέμπτη κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα και είναι τιμωρημένος. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία για τον προπονητή Σούστερ καθώς εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο αμυντικός Χόλαντ.

Απουσίες: Σούλου (Α, 29/4)

Εκτίμηση: Ήταν που ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ήρθε και η ήττα της Καϊζερσλάουτερν να το μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Με σημείο δεν μπλέκουμε και θα ήταν σοφή επιλογή να μην μπλέξουμε ούτε με γκολ. Όμως, οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια κάνουν νερά στην άμυνα και προέρχονται από συνεχόμενα Over. Επιλέγουμε την ασφάλεια του over 2 (1.75) και ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε μία πραγματικά μεγάλη μάχη.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Γκιμαράες

Ά Γύρος: Γκιμαράες – Νασιονάλ 4-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Νασιονάλ): 5Ν-2Ι-2Η

Δίκαιη ήττα, που δεν τη βοήθησε να ανέβει βαθμολογικά ώστε να διεκδικήσει την 6η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα, γνώρισε η Νασιονάλ στην έδρα της Σπόρτινγκ με 2-0. Το σύνολο του Μασάδο κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες μέχρι και το 55′, όμως μετά το γκολ που δέχθηκε η αντίπαλος ανέβασε την απόδοσή της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης στους της Νασιονάλ. Πλέον, η διαφορά από την 6η θέση είναι στους 4 βαθμούς 2 αγωνιστικές πριν από το τέλος. Εντός έδρας έχει 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, με 6 over και 9 under. Στα αγωνιστικά νέα, από τιμωρία επιστρέφουν ο μέσος Αλί Γκαζάλ (26/1) και ο Γκομάα (22/1).

Απουσίες: Σοάρες (Ε, 9/2), Βάγνερ (Ε, 11/1) (;)

Νίκη που την ισχυροποίησε στην 5η θέση σημείωσε η Γκιμαράες παίζοντας στην έδρα της με την Εστορίλ. Οι παίκτες του Βιτόρια έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, βάζοντας γκολ στο 15′ με τον μέσο Βαλέντε. Στο 51′ κακώς της ακυρώθηκε γκολ του Ζοσουέ, ενώ στο 82′ έγινε το 2-0 και πάλι από τον Βαλέντε. Βαθμολογικά απέχει την 4η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μόλις 5 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει με νίκη στην αποψινή αναμέτρηση η απόστασή της από την Μπράγκα θα είναι μόλις 2 βαθμοί. Εκτός έδρας έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες με 9 over και 6 under. Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει από τιμωρία ο εναλλακτικός αμυντικός Κανού (5/1), την ίδια ώρα που εκτός θα είναι οι αμυντικοί Αφόνσο, Μπρένο και ο επιθετικός Άλεξ.

Απουσίες: Αφόνσο (Α, 22/1), Μπρένο (Α, 5/0), Άλεξ (Ε, 21/3)

Εκτίμηση: Αμφότερες θα ψάξουν βαθμό ή βαθμούς αφού έχουν ακόμα να κυνηγήσουν στόχους. Θεωρούμε πως σε καλύτερη μοίρα βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι και τους δίνουμε το πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως θα προτιμήσουμε να στοιχηματίσουμε στα 2-3 γκολ.

Μη χάσετε κάθε Σάββατο στο Foxbet τα κερδοφόρα συστήματα του Φαντομά με επιλογές από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Exit mobile version