Διλμπέρης: Στενά περιθώρια για Αγροτικό Αστέρα

Δηλώσεις του τεχνικού των «σταχυοφόρων» για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Πετρούσας. Απόντες για τους πράσινους οι τιμωρημένοι Γεωργιάδης και Σαμουηλίδης.

Μετά την απρόσμενη «γκέλα» με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (1-1 εντός), που μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο Πανσερραϊκό στους τρεις βαθμούς (ενώ είχε φτάσει στους πέντε), ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης επεσήμανε με δηλώσεις του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Πετρούσας, ότι σφίγγει ο… κλοιός για την ομάδα του Ευόσμου. Αναλυτικά, η δήλωση του τεχνικού των πράσινων στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Το παιχνίδι της Κυριακής, είναι απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς στο Πρωτάθλημα. Και αυτό, συν το ότι παίζει στο γήπεδό της, την καθιστά ως ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Εμείς, πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι από κάθε άλλη φορά καθώς τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει. Πιστεύω, ότι οι ποδοσφαιριστές μου για ακόμη μια φορά θα είναι παρόντες σε αυτό το κάλεσμα».
Πρόβλημα στους «κόφτες»
Στα αγωνιστικά, από τους «σταχυοφόρους» θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι δυο βασικοί αμυντικοί μέσοι, οι Κώστας Γεωργιάδης και Νίκος Σαμουηλίδης. Το πιθανότερο είναι να επιστρατευθεί ως τριπλέτα στα χαφ οι Κουκουλέκης, Μπεκιάρης και Παπαδόπουλος, χωρίς να αποκλείονται άλλες εκπλήξεις (με Πολυζωίδη ή Κώτσια). Πάντως, θεαματικές αλλαγές δεν αναμένονται στην ενδεκάδα.

Exit mobile version